Verificați horoscopul zilnic al zodiei dvs. pentru această miercuri, 27

Trei planete și Luna noastră au oferit un spectacol pentru astronautul american Scott Kelly, care a petrecut un an la bordul Stației Spațiale Internaționale pentru a efectua cercetări privind zborurile spațiale de lungă durată. De jos în sus: Luna Pământului, Venus, Jupiter și Semiluna Pământului în partea de sus (Credit: Nasa)

Care este distanța dintre iluminare și nebunie? Este același lucru care desparte credința și amăgirea? Cerul de miercuri, 27, este așa: plin de inspirație și cu idealismul ridicat la maxim. Dar, între profeții și vise, este important să găsim calea către realitate.


La un nivel foarte profund, filosofia s-a întrebat întotdeauna despre natura realității. Dacă luăm în considerare, de exemplu, că una dintre cele mai mari provocări ale științei de astăzi este tocmai aceea de a explica ceea ce stă la baza noțiunii noastre de spațiu și timp, vom vedea cât de multă înțelepciune există în miturile creației diferitelor culturi. Încă din antichitate, diverși zei și zeițe ilustrează faptul că trecutul nu poate fi schimbat, iar viitorul este întotdeauna incert.

În mitologia greacă, zeița care simbolizează planeta PământGaia, căsătorită Uranuszeul cerului, pentru a genera apoi cronos, patronul timpului. Printre hinduși, Shiva este zeul ciclurilor timpului care, cu toba sa, stabilește ritmul trecerii sale. Prin alegorii de genul acesta ne dăm seama cât de profund ne atinge exercițiul de a înțelege trecutul, a simți prezentul și a proiecta viitorul.

Și nu mai puțin! La urma urmei, singurul lucru de care suntem siguri în această viață este că nu suntem veșnici. Și, din păcate, nici tot ceea ce și toți cei pe care îi iubim nu este. Și de aceea trebuie să prețuim în această viață ceea ce contează cu adevărat, pentru că superficialitățile ne pot face să pierdem tocmai acel bun foarte prețios care este timpul.

Cu lună în descreștere tot mai aproape de Lună nouă care va fi de asemenea o Eclipsă parțială de soareSambata viitoare, pe 30, vom avea si miercuri exact conjunctia dintre romantici Venus iar misticul Neptun. Nu uita de esențial: sănătatea, atât fizică, cât și psihică, este fundamentală. Și spiritualitatea este aliată pentru a găsi acel reglaj fin.

La urma urmei, printre atâtea lucruri sacre, trebuie să fim conștienți că trebuie să găsim timp pentru a ne conecta cu ceea ce avem cel mai de preț!

Ceas: Luna în descreștere ajunge târziu pe cer! Cu mai puțin de 10% din corp luminat, regina nopții apare la orizontul estic abia după ora 4 dimineața, joi, 28. constelația lui Cetus si la aceeasi lungime de AlgenibSteaua gammaconstelația lui Pegassatelitul nostru natural va fi sub Saturn, în Constelația Capricornului; Martela Constelația Vărsătoriar din Venus şi Jupiterla constelația Peștilor. Aceste patru planete sunt aliniate pe cer în aceste zile, oferind un spectacol frumos.

Sfat: Dacă vă cunoașteți ascendentul, citiți și tendințele pentru acel semn.

Pentru a înțelege relația dintre semnul solar, răsăritul și horoscop, citiți acest articol.

Nu-ți cunoști ascendentul? Fă-ți HARTA ASTRALĂ GRATUITĂ și cunoașteți poziția stelelor la momentul nașterii.

Vizita: www.virginiagaia.com.br

Berbec: chiar și cu astralul introspectiv, ziua cere acțiune, Berbec. Acționați calm și înțelept, dar asigurați-vă că vă mișcați.

Taur: cerul e plin de reflexii profunde, Taur. Acordați atenție detaliilor, viselor și sincronicităților.

Gemenii: vezi cine este în jurul tău și poate contribui la planurile tale, Gemeni. Este important să ne gândim la viitor.

Cancer: Folosește înțelepciunea în avantajul tău, Rac. Momentul îți cere să împaci punctele de vedere diferite și oamenii să înțeleagă mai bine situațiile.

Leu: Știi să asculți diferite opinii, Leo. Astralul este pentru învățare, așa că nu fi încăpățânat cu ceea ce poate fi incert.

Virgin: fii atent la cine contează cu adevărat, Fecioară. Ziua cere dăruire, solidaritate și înțelegere în relațiile voastre.

Livre: împacă oamenii din rutina ta, Balanță. Fii de ajutor și de susținere la locul de muncă, fără a lăsa și bunăvoința ta să fie abuzată.

Scorpion: Fă să se întâmple, Scorpion! Este timpul să-ți dai propria întorsătură asupra lucrurilor, fiind doar atent să nu pari prea individualist.

Săgetător: fii spontan, Sagetator, fara a uita sa-i incluzi pe cei apropiati in deciziile tale. Este esențial să împărtășiți întrebările dvs. celor cu care sunteți intim.

Capricornul: ești ager la minte, Capricorn. Folosește această creativitate pentru a face contacte și a-ți organiza mintea pentru proiectele tale.

Acvariu: concentrarea este un cuvânt de ordine, Vărsător. Alege prioritățile și fii selectiv cu privire la ceea ce vrei să faci.

Pești: Ai grijă de ceea ce este al tău, Pești. Renunță la ceea ce nu este fundamental, dar știi să păstrezi ceea ce ai cucerit.Add Comment