Tatuajul pe „tororó” al Anittei nu a mărit onorariul artistului tatuator: „Ei cred că voi percepe prea mult” | Arta pop

În februarie 2021, Anitta a publicat pe canalul ei OnlyFans un videoclip în care apare făcându-și un tatuaj în regiunea ei intimă.

  • Distribuie pe WhatsApp
  • Distribuie pe Telegram

Un an și jumătate mai târziu, subiectul a apărut din nou după un comentariu al cântărețului country Zé Neto, duo-ul lui Cristiano.

Pe scena unui spectacol din Sorriso (MT), pe 12 mai, Zé Neto a ținut un discurs batjocorind „tatuajul pe toba” al Anittei și spunând că sunt artiști care „nu depind de Legea Rouanet”.

Comentariul a generat o dezbatere care a implicat taxe și fonduri publice. Dar la celălalt capăt al acestei dezbateri se află persoana responsabilă pentru tatuajul de pe „tororó” al cântăreței, deoarece ea însăși se referă de obicei la locația tatuajului.

Lucas Maffei este responsabil pentru tatuajul Anittei — Foto: Reproduction/Instagram

Lucas Maffei are 32 de ani, locuiește în Rio de Janeiro și nu a comentat despre tatuaj de când a fost făcut. Dar într-un interviu cu g1a asigurat că tăcerea nu a fost o cerere a cântăreței.

„Nu, nu a spus niciodată nimic, m-a lăsat mereu foarte liber. În această chestiune, nu pot să spun nimic despre ea, pentru că întotdeauna m-a făcut foarte confortabil și m-a încurajat, de fapt. Când a apărut videoclipul, ea a trimis mi-a dat un mesaj și mi-a spus: „Oh, videoclipul va apărea acolo”.

„Dar a fost mai degrabă o întrebare pentru că nu știam dacă este un marketing pozitiv sau un marketing negativ pentru mine. Nu am vrut să fiu „artistul de tatuaj al tororó a lui Anitta”, am vrut să fiu artistul de tatuaj, că oamenii îmi cunosc munca”, spune el.

„Așa că eram ca și cum aș face acest marketing. Și, de asemenea, multe pentru a-mi păstra familia. Este o afacere ciudată pentru soția mea, pentru fiica mea mică, așa că m-am gândit să mă retrag..”

Căsătorit de 5 ani și cu o fetiță de 2 ani, Lucas nu ascunde că femeia a simțit, da, gelozie cu comentariile generate după lansarea videoclipului.

“Cred că s-a comportat foarte bine. Evident că există gelozie pentru că au existat comentarii de atunci. Ea primește această informație de un an și jumătate acum.”

„Și oriunde mă duc, dacă știe cineva că am tatuat-o pe Anitta, petrecerea se termină și toată lumea vine să vorbească despre asta. Deci deja s-a cam săturat de asta și înțeleg, nu? încurajând mult. Nicio problemă cu asta. ”

Cine este tatuatorul Anittei?

Artistul de tatuaje Lucas Maffei — Foto: Reproducere/Instagram

Absolvent în Graphic Designer, Lucas Maffei spune că de mic a desenat pe tablouri și pereți.

Începutul ca tatuator a fost după încurajarea prietenilor, când locuia în Australia.

„Am început să mă tatuez mai mult sau mai puțin în glumă”, spune acesta, care a primit cadou o trusă de tatuaj de la prieteni.

“Am început să mă antrenez în piele artificială, căutând pe YouTube, am fost autodidact. În trei luni, începusem deja tehnica și prietenii mei voiau să le tatuez.”

“Așa că aveam o mulțime de cobai pe atunci pentru că toată lumea dorea să-mi fac un tatuaj de mulțumire. Au vrut doar să-mi cumpere bere”, spune el.

Lucas Maffei și unul dintre tatuajele pe care le-a produs deja — Foto: Reproduction/Instagram

După primul tatuaj, Lucas a continuat să facă treburi secundare în Australia. Abia în ultimul an petrecut în țară a început să trăiască numai prin noul său meșteșug.

Lucas a petrecut și un sezon în Portugalia și s-a întors în Brazilia în urmă cu doi ani. Și de atunci lucrează doar cu tatuaje. Specialitatea lui este realismul, microrealismul și fineline, mereu în alb și negru.

Detalii despre controversatul tatuaj

Tatuajul de pe Anitta a fost un parteneriat cu cântăreața. „Nu a plătit nimic”, spune Lucas, care a retușat și alte mici tatuaje vechi.

„Dragoste” a fost cuvântul ales de Anitta pentru a imortaliza regiunea intimă și Lucas a preluat-o 15 minute pentru a termina treaba.

“A fost un tatuaj rapid pentru că este un tatuaj mic. A durat mai mult decât ar fi trebuit pentru că este un tatuaj care doare puțin, cam dureros. Așa că trebuie să iei o pauză uneori.”

Tatuaj realizat de Lucas Maffei pe influencer Maria Eduarda Avila — Foto: Reproduction/Instagram

Întrebat dacă locul poate intra într-un Top 3 al celor mai dureroase regiuni de tatuat, el spune:

“Păi, nu am alte referințe în afară de Anitta. Dar cu siguranță, poți spune că este una dintre cele mai dureroase.”

Videoclipul Anitta a dat mai multe mesaje artistului tatuator decât solicitări de a copia cântăreața.

“Sunt foarte multe mesaje de la oameni care doresc să o facă, dar de fapt sunt în glumă sau vor să înceapă o conversație cu mine, pentru că sunt în media. Dar nimic concret”, spune Lucas.

Artistul tatuator a mai declarat că programul a crescut încet.

“Cred că oamenii cred că o să plătesc prea mult pentru că am tatuat-o pe Anitta. De fapt, nu este așa. E tot același preț, este același preț pentru toată lumea.”

Anitta nu este singurul celebru tatuat de Lucas, care și-a lăsat deja munca în pielea skaterului Luan Oliveira, a cântăreților Agnes Nunes și Anaju, a omul de afaceri Miko Freitas (soțul cântăreței Kelly Key), a duo-ului de influențe Carolixas, pe langa influencer. Maria Eduarda Avila.

Postarea în care Duda arată pe TikTok rezultatul tatuajului a câștigat 4.000 de noi urmăritori pe Instagram-ul lui Lucas. Valoarea desenului de pe braț cu imaginea unui jaguar printre flori este de 2,8 mii R$.

Cu acești 4.000 de adepți noi adăugați celorlalți 4.000 care au ajuns pe rețeaua artistului tatuator după discursul lui Zé Neto, Lucas are 21.000 de fani pe rețeaua de socializare.

“Acest număr nu se transformă încă într-o programare pe termen lung. Nu încă. Dar în timp va începe să se întâmple. Are un fel de impact numărul de urmăritori. Așa că cred că este favorabil pentru mine.”

Add Comment