Tadeu Schmidt spune că Arthur Aguiar ‘ar fi putut să se relaxeze un pic mai mult’ la BBB22; vezi discursuri despre participanți | TV și seriale

Într-o finală fără precedent disputată de trei bărbați (și toți membrii așa-numitului grup Camarote, format din vedete), câștigătorul BBB22 a fost actorul Arthur Aguiar.

În debutul său ca prezentator al reality show-ului, Tadeu Schmidt a spus că Arthur Aguiar „este, poate, cel mai curajos tip care a pus vreodată piciorul în această casă”.

„Nu aveam nevoie și nici nu vreau să explic de ce. Dar imaginează-ți cât de mult ar fi putut merge prost, doar că ai venit cu o dorință. Ești simbolul angajamentului, uneori chiar dincolo de socoteală, ai fi putut relaxa un puțin mai mult în unele momente”, a spus Tadeu Schmidt.

Arthur Aguiar este campionul „BBB 22” — Foto: Reproduction/Globo

„Arthur, ai spus că ai fost doar un participant, că nu ai reprezentat această ediție. Habar nu ai despre ce vorbești. Într-o ediție cu personaje foarte bogate, inedite, tu ai fost protagonistul, ai reprezentat disputa. Tu ai fost jucătorul, ai fost în centrul bătăliei dintre suporteri, iar asta are latura ei bună și latura ei rea”, a adăugat el.

Despre Paulo André, PA, Tadeu Schmidt a evidențiat carisma sportivului, care s-a aflat pe locul doi și a avut rate foarte mici de respingere pe zidurile la care a participat.

“Am spus respingere? Prezintă cineva acest cuvânt la PA, vă rog? Pentru că nu-l știe. Cel mai frumos și afectuos băiat, care își îmbrățișează prietenii și sărută și plânge, nu are nicio respingere. PA, în toate ei. ziduri, votul tău a fost întotdeauna mai mic decât procentul tău de grăsime.”

Despre actorul Douglas Silva, DG, aflat pe locul trei, Tadeu Schmidt a evidențiat evoluția în joc. „Și DG, care aproape că a plecat pe front, în ultima vreme a fost doar liniște în votul publicului. Și cum s-a schimbat, cum a crescut, cum a evoluat. ”.

În rețelele de socializare, punctul culminant a fost Tadeu Schmidt, care a prezentat în premieră „BBB2”, în locul lui Tiago Leifert. Schmidt a fost lăudat de internauți pentru carisma și performanța sa în rol.

„Câștigătorul este Tadeu și s-a terminat”, a scris Felipe Neto pe Twitter. „Tadeu a fost marele câștigător al acestei ediții”, a spus Casimiro. “Nu știu cine va câștiga premiul în bani, dar premiul celui care a câștigat este AL TĂU! Ce energie BUNĂ ne aduci!”, a spus Marcos Mion. „Uau, Tadeu Schmidt a legănat mult!”, a scris Giovanna Ewbank pe aceeași rețea de socializare.

Arthur Aguiar a fost anunțat câștigător cu 68,96% din voturi în finala care a început marți (26). Și-a depășit prietenii Paulo André (29,91%) și Douglas Silva (1,13%).

Cu 751 de milioane de voturi, votul a fost cel mai mare dintre finalele tuturor edițiilor și al doilea ca mărime din istoria programului (recordul este încă cel al zidului dintre Prior, Manu Gavassi și Mari Gonzalez, la „BBB 20”). .

Primul membru al campionului Camarote al unui BBB, Arthur a intrat la câteva zile după începerea jocului, după ce a fost diagnosticat cu Covid-19. Pe parcursul a 100 de zile, a fost lider o dată, înger trei și a trecut prin șapte ziduri pentru a ajunge în finală.

După un început mai izolat, actorul a ajuns să se apropie de trio-ul format din surferul Pedro Scooby și ceilalți doi finaliști. Grupul s-a extins chiar și pentru a-l primi pe Gustavo, care a intrat prin casa de sticlă.

Pasajul actorului a fost marcat și de cea mai mare rivalitate a ediției. După ce a fost nominalizat la zid de liderul Jade Picon de două ori la rând, a câștigat ciocnirea într-o dispută directă cu influencerul, care l-a trimis a treia oară după ce a răspuns la un telefon mare, ceea ce a plasat-o și pe ea printre nominalizați.

Arthur Aguiar în finala „BBB 22” — Foto: Reproduction/Globo

Arthur Aguiar a intrat în „BBB 22” cunoscut ca actor și, de asemenea, pentru alte activități:

  • a fost înotător profesionist de peste zece ani și a câștigat mai multe campionate;
  • a trecut la actorie și a strălucit în producțiile pentru tineret „Malhação” și „Rebelde”;
  • a început și să cânte, în paralel cu cariera sa TV;
  • este cunoscut și pentru relația sa tulbure cu o fostă BBB, Maíra Cardi. În 2020, ea a dezvăluit că și-a înșelat partenerul, dar sunt încă împreună. Au o fetiță de 3 ani.

Arthur s-a născut în capitala Rio de Janeiro și are 32 de ani. S-a antrenat înot la Botafogo, a devenit sportiv profesionist timp de zece ani și a câștigat mai multe medalii și titluri naționale.

La 19 ani, a sărit din piscine la teatru. A lucrat cu regizorul Domingos de Oliveira în piesa „Os Melhores Anos de Nossas Vidas”.

De pe scenă, a început să iasă în evidență în producțiile TV pentru adolescenți: „Malhação” și „Rebelde”, care i-au ajutat și la deschiderea drumului în muzică.

A făcut parte din trupele Rebeldes și FUSSCA și acum este într-o carieră solo. Cel mai recent album al său este „O que te faz bem” (2016).

La TV Globo, a jucat în telenovele „Em Família”, „Malhação Sonhos”, „Êta Mundo Bom!”, „O Outro Lado do Paraíso” și în alte apariții.

A participat la al 12-lea sezon din „Dança dos Famosos” și „Super Dança dos Famosos”.

Maíra Cardi și Arthur Aguiar — Foto: Reproducere/Instagram

În iunie 2020, Maíra Cardi a realizat un videoclip cu o explozie despre relația ei cu Arthur Aguiar. Femeia de afaceri și actorul anunțaseră încheierea căsătoriei în luna mai, după trei ani împreună. Dar au reluat deja.

În declarația Mairei pe Instagram, aceasta a spus că a trăit într-o „relație abuzivă și manipulatoare, unde a fost extrem de trădată de mulți ani”.

Arthur a folosit platforma și pentru a publica un videoclip și pentru a se apăra împotriva acuzațiilor. „Recunosc toate greșelile mele ca om, dar acest subiect nu este o glumă și, de asemenea, pentru fiica mea trebuie, de fapt, să iau atitudine”, a scris actorul.

Add Comment