Rezumatul a tot ceea ce s-a întâmplat în procesul lui Johnny Depp împotriva fostei sale soții – Metro World News Brasil

Fără îndoială, unul dintre cele mai așteptate procese care implică vedete de la Hollywood. Pe de o parte, actrița Amber Heard, care pretinde că este victimă a violenței domestice, pe de altă parte este actorul Johnny Depp, care o dă în judecată pe actriță pentru defăimare.

Pentru cei care nu-și amintesc, Amber Heard și Johnny Depp s-au căsătorit și Amber a cerut divorțul în 2016. În instanță, ea a primit un ordin de restricție prin care susținea că a fost victimă a violenței domestice. Ea l-a acuzat pe actor de abuz fizic și verbal în timpul episoadelor „violente și volatile”, în timp ce se afla sub influența drogurilor și a alcoolului. Depp a numit acuzațiile „odioase și tulburătoare” și „nu se bazează pe niciun fel de adevăr”.

Acum, el o dă în judecată pe Amber pentru 50 de milioane de dolari pentru editorialul său din 2018 din Washington Post, care descrie experiențele sale ca supraviețuitor al violenței domestice. Amber Heard nu a menționat niciodată numele lui Johnny Depp în articol, dar textul este folosit ca dovadă că referirile la actor și acuzațiile lui Amber că ar fi suferit de violență domestică au afectat cariera și reputația actorului.

Săptămâna trecută, procesul a început în procesul lui Depp împotriva lui Amber și în fiecare zi a existat multă emoție: de la acuzații șocante de abuz de substanțe, violență domestică și infidelitate, până la traume din copilărie, degete tăiate și chiar răzbunare fecale.

Consultați rezumatul pe care l-am pregătit.

Ziua 1 – Trauma copilăriei

Depp a vorbit juraților despre copilăria sa, făcând paralele între dinamica relației părinților săi și propria căsătorie cu Heard. Depp a spus că regretata sa mamă Betty Sue Palmer a fost „violentă” și „crudă”. „Abuzul verbal, abuzul psihologic, a fost aproape mai rău decât bătăile. Bătăile au fost doar durere fizică. Durerea fizică, cu care înveți să faci față. Înveți să accepți. Înveți să faci față.”

Ziua 2 – Degetul tăiat

Actorul a spus că și-a pierdut vârful degetului mijlociu drept în martie 2015, în timp ce se afla în Australia, pentru a filma „Piratii din Caraibe 5”, spunând că rănirea a rezultat dintr-o ceartă cu Heard în legătură cu un contract prenupcial.

Când i-am spus lui Heard ideea mea pentru un prenupțial, „ar fi o trambulină pentru antipatie și argumente”, a spus Johnny Depp, adăugând că a renunțat la situație închizându-se într-o baie.

Mai târziu, la bar, Amber Heard „nu era prin preajmă”, a spus Depp. „Mi-am turnat două-trei shot-uri de vodcă, primul gust de alcool după mult timp. Ea a venit la bar și m-a găsit acolo și a început să țipe: „Oh, bei din nou! monstru!””. Actorul a spus că a „aruncat” sticla de votcă în el „și mi-a trecut prin minte”, adăugând că a apucat o sticlă mai mare pentru a mai turna un shot.

„Ea mi-a aruncat sticla mare în mână. Nu am simțit durerea la început – ceea ce am simțit a fost căldură și ceva care îmi curgea pe mână. M-am uitat în jos și mi-am dat seama că mi-a fost tăiat vârful degetului și mă uitam drept la oasele mele ieșite și la porțiunea cărnoasă din interiorul degetului tău… Nu știu cum se simte o cădere nervoasă, dar asta este cel mai aproape pe care l-am simțit vreodată [de um]”, a spus actorul.

Ziua 3 – Gelozie și penis trase în sânge

În timpul interogatoriului, avocatul lui Heard l-a chestionat pe Depp cu privire la „nesiguranța” lui în legătură cu relația sa cu co-starurile James Franco și Billy Bob Thornton. Heard a jucat alături de Franco în „Pineapple Express” din 2008 și „The Adderall Diaries” din 2015 și alături de Thornton în „London Fields” din 2018.

Avocatul a citat o „ceartă aprinsă” pe care Depp a avut-o cu Amber Heard în legătură cu o scenă cu Franco, cu care bănuia că are o aventură. Depp a răspuns că „ocazional, da, a făcut-o” l-a făcut să se simtă nesigur atunci când Heard ieșea cu alte persoane. Avocatul lui Heard a prezentat, de asemenea, o înregistrare audio a lui Depp spunându-i lui Heard: „Devin irațional când faci filme. Devin gelos și ciudat și ne luptăm mult mai mult”.

Revenind la subiectul cu vârful degetelor tăiate, avocatul lui Heard l-a acuzat pe Johnny Depp că și-a folosit degetul însângerat ca „o pensulă” pentru a scrie mesaje pe peretele reședinței cuplului.

Potrivit avocatului, Depp și-a înmuiat degetele în vopsea și a deformat un tablou desenând pe el un penis. “Nu știu despre asta. Nu-mi amintesc să fi desenat vreodată un penis într-un tablou”, a spus Depp.

Avocatul lui Amber Heard a împărtășit apoi fotografii cu mobilier pe care Depp le-a folosit ca pânză pentru a-și scrie mesajele cu un „amestec de sânge sau cerneală”. Cuvintele „În rolurile principale pe Billy Bob și Easy Amber” au fost mâzgălite pe o oglindă după ce Heard a filmat filmul „London Fields” din 2018 cu Thornton. „Mult noroc și fii atent la vârf” era scris pe o lampă. „Am crezut că este un sfat bun”, a spus Johnny Depp în instanță.

video revelator

Echipa juridică a lui Amber Heard a trimis înregistrări audio suplimentare, fotografii și videoclipuri care descriu momente violente dintre cuplu. Într-un videoclip, Heard l-a înregistrat pe Depp lovind în dulapuri de bucătărie și turnându-și un pahar de vin. „Da, am jefuit niște dulapuri, dar nu am agresat-o pe doamna Heard”, a mărturisit Depp, menționând că era o „posibilitate” să fie în stare de ebrietate. „E clar că mă distram prost”, a spus el.

Avocatul lui Amber a redat, de asemenea, audio-ul lui Depp, referindu-se aparent la „ziua în care mi-am tăiat degetul” în Australia în 2015, ceea ce contrazice afirmațiile anterioare ale lui Depp că Heard și-a tăiat vârful degetului cu o sticlă mare de vodcă. .

.

Add Comment