Queimada do sol după 8 ore de așteptare la coadă și mai multe povești: fanii Flamengo trăiesc o saga pentru a cumpăra bilete de până la 300 R$ | Cupa Braziliei

Flamengo va reveni să joace la Piauí după 10 ani, iar dorința de a urmări echipa inimii de aproape, pe stadion, i-a făcut pe mai mulți suporteri din Piauí să trăiască la limita pentru achiziționarea biletului. În ciuda valorilor scumpe pentru realitatea locală (R$ 150, R$ 200 și R$ 300), cererea a fost uriașă în prima zi de vânzare. Gea a auzit mai multe rapoarte despre așteptări la coadă care au durat până la opt ore – o adevărată saga.

  • Altos x Flamengo: peste 15 mii de bilete sunt vândute în 8 ore; vânzările continuă și miercuri

Este cazul suporterului Raíssa Rayana, în vârstă de 22 de ani. Arsă de soare, cu pielea roșie, după ce a ajuns la coadă la 10 dimineața, nu a primit bilete până la ora 18.00. Învelită în steagul Flamengo, ea a sărbătorit. Merită.

Susținătoarea Raíssa Rayana — Foto: Julio Costa/ge Piauí

— Am cumpărat 10 bilete pentru tribuna generală, am vrut marcajul în tribună. Când am ajuns (să cumpăr) nu mai era. A fost o luptă, o luptă. De la ora 10 aici, cât este ceasul? Ora șase (noaptea), toți arși, adormiți, înfometați, toți arși, o experiență îngrozitoare dar sper să merite până la urmă. Va fi prima dată când voi vedea Flamengo, îmi pun multe așteptări – a descris Raíssa.

Într-unul dintre mall-urile din Teresina erau oameni care stăteau la coadă mai bine de opt ore și nici nu se mișcau să mănânce. Vedeți în videoclipul de mai jos.

Altos x Flamengo: află cum a fost căutarea biletelor în Teresina

Fanii Flamengo din Piauí cântă, așteptând să vină rândul să cumpere biletul. „Nu am mâncat încă” — Foto: Rede Clube

Flamengo se întoarce la Piauí pentru a-l înfrunta pe Altos pentru a treia fază a Copa do Brasil. Prima manșă va fi duminică, la ora 18, pe stadionul Albertão, din Teresina. Locul a avut o capacitate de 25.000 de fani.

Asistenta administrativă Helison Bruno a părăsit orașul Timon, în Maranhão, pentru a merge la Teresina pentru a cumpăra un bilet din timp. Când a explicat la serviciu că va lipsi, nu și-a imaginat că va avea nevoie de 3 R$ pentru a completa prețul biletului.

La coadă de la 8:30, succesul de a avea biletul în mână a venit abia după ora 17.

— A fost o mare bătaie de cap, am vorbit cu directorul să ies de la școală. Încercând să obțin banii și nu i-am avut, am vorbit cu iubita mea care mi-a spus că va funcționa. Am venit din Timon (un oraș din Maranhão care se învecinează cu Teresina) zburând, de frică de amendă, am ajuns la 8:30 plângând. M-am dus să cumpăr biletele și lipseau 3 R$. Am fost la portofel, aveam doar 1 R$ în valută, dar a funcționat. Mi-a lipsit ziua de la serviciu, dar a funcționat. Acum plec acasă, după multă luptă și suferință. Important este să cumperi biletul, va fi o petrecere grozavă. Visul meu este să vorbesc cu Paulo Sousa – a proiectat el.

Fan Helison Bruno — Foto: Julio Costa/ge Piauí

Dacă Helison l-a avertizat pe șeful, Artur Bandeira, în vârstă de 22 de ani, a decis să ajungă singur la stagiu târziu pentru a-și asigura admiterea. Tânărul i-a trimis un mesaj șefului printr-un mesaj text, care nu a fost vizualizat.

— Încă nu a vizualizat-o, dar dacă ridică telefonul mobil, mesajul va fi acolo, nu poți spune că nu te-am avertizat. Este un jucător de flamengo, cred că va înțelege”, a raportat el râzând.

Cozi pentru a cumpăra bilete pentru Altos x Flamengo — Foto: Rede Clube

Fanii se aliniază pentru a cumpăra bilete pentru meciul dintre Altos și Flamengo-RJ

Fanii se aliniază pentru a cumpăra bilete pentru meciul dintre Altos și Flamengo-RJ

La Dirceu, în Zona de Sud-Est a Teresinei, un alt punct de vânzare care a înregistrat cozi, eleva Stephany Silva a sosit la ora 9:30 și și-a putut cumpăra biletul abia la ora 16:25. După șapte ore de așteptare, ea a relatat că s-a confruntat cu un proces foarte dureros, fără a lua masa de prânz.

— Este un vis care se va împlini să-l vezi pe Flamengo jucând în stat, inexplicabil. A fost o dificultate imensă, nu am luat prânzul. Nu este ușor, biletul este prea mare. Sper din tot sufletul să văd jucătorii care vor să le ofere un sprijin mai mare – a spus el.

Nu timp, preț, e pasiune. Soferul de aplicație Sádio Barcelar a petrecut și el ore întregi la coadă. Fanul s-a declarat fanatic și a garantat că nu s-a gândit niciodată să piardă meciul cu Flamengo acasă.

— Au trecut mulți ani urmărind echipa mea la televizor. Personal, va fi altceva. Simțirea vibrației câmpului aduce o altă senzație. Slavă Domnului, astăzi putem să le cumpărăm, dar dacă nu aș fi făcut-o, mi-aș vinde pantalonii. Nu pierde niciodată jocul – garantat Sádio.

Sunt cei care și-au dezvăluit prioritățile de a vedea Rubro-Negro și au făcut niște reduceri de buget.

Faceți coadă la Albertão pentru a cumpăra bilete pentru un meci dintre Altos și Flamengo

Faceți coadă la Albertão pentru a cumpăra bilete pentru un meci dintre Altos și Flamengo

— Mă așteptam la prețul ăsta, azi ieși la cină la o picanha și plătești asta. Deci, e ca și cum ai pune deoparte o cină mai scumpă, un grătar cu picanha. Va fi o emoție de nedescris — a spus studentul Anderson Gabriel Silva Azevedo, 18 ani.

La rând, oameni de toate vârstele. Cazul pensionarului Lanna Teixeira, în vârstă de 63 de ani, a sosit la ora 6 dimineața, cu două ore înainte de deschiderea casei de bilete.

— Sunt al treilea. Voi cumpăra șapte bilete pentru întreaga familie, soț, copii și nepoate. Mi s-a părut prea scump pentru realitatea noastră, l-am cumpărat pe cel mai ieftin, la R$ 150. După cum știam dinainte, toată lumea economisește pentru a cumpăra. Fiecare a luat un pic, a luat R$ 50. Luna aceasta acum, sunt câteva lucruri pe care le vom tăia, ieșim la prânz, păstrăm grătarul pentru a urmări meciul. Dragostea pentru club vorbește mai tare – a râs el.

Altos vs Flamengo: box office-ul Albertão înregistrează un flux mare de fani

Altos vs Flamengo: box office-ul Albertão înregistrează un flux mare de fani

În cele din urmă, fanul care a cumpărat primul bilete la casa de bilete din Albertão. Pentru a evita cozile lungi, Wiziane Lima, în vârstă de 30 de ani, s-a trezit devreme, a sosit la 4:30 dimineața (vânzările s-au deschis la 8 dimineața) și a plecat fericită că a cheltuit peste 1.000 R$ pe bilete.

Departamentul de Pompieri a eliberat 25.000 de locuri în Albertão, cu patru sectoare deschise: gradele cu tablou de bord (8.500), gradele generale (6.500), gradele de cabină (3.000) și scaune (7.000).

Zoação și meme: „Va fi un bar deschis?”

Așteptarea suporterilor din Piauí pentru vânzarea biletelor pentru Altos x Flamengo, meci din faza a treia a Copa do Brasil, s-a încheiat cu o avalanșă de critici cu confirmarea prețurilor, de 150 R$, 200 R$ și R$ 300.

Reacția internauților a fost imediată. De la emoji 🤡 la ironii, comparând Altos x Flamengo cu un duel în Liga Campionilor, finala Libertadores și Cupa Mondială. Au fost fani care au întrebat dacă biletul de 300 de R$ le dă dreptul la băuturi gratuite și dacă pot juca cu echipa.

Bilete Memes Altos x Flamengo — Foto: Reproducere/Instagram

Bilete Meme Altos x Flamengo — Foto: Reproducere/Instagram

Meme de bilete Altos x Flamengo — Foto: Reproducere/Twitter

Fanii reacționează la prețul biletului pentru Altos x Flamengo — Foto: Reproducere/Instagram

Fanii reacționează la prețurile biletelor pentru Altos x Flamengo – Foto: Reproducere/Instagram

Tare, reacție — Foto: Reproducere/Instagram

Rubro-Negro a intrat în a treia fază a Copa do Brasil direct datorită participării lor la Libertadores. Altos l-a eliminat pe Sport în prima fază, cu o victorie cu 1-0, și a luat ABC la penalty-uri în faza următoare.

Pentru prima dată, Altos se află în a treia fază a Copa do Brasil și a acumulat 3,2 milioane R$ prin clasamente.

Cozi pentru a cumpăra bilete pentru Altos x Flamengo — Foto: Julio Costa/ge Piauí

Add Comment