Pronostic: Juventude x Cuiabá – pentru Campionatul Braziliei

Citatele pot fi modificate. Ultima actualizare 24.04.2022 17:57.

cote sponsorizate

Citatele pot fi modificate. Ultima actualizare 24.04.2022 17:57.


Informații și pronosticuri pentru Juventude vs Cuiabá

Urmărind prima sa victorie în Brazilia 2022The Tineret primeste pe cuiabá in acest Duminică, 24 aprilie. Întâlnirea face parte din a treia rundăSeria A de campionatul brazilian. Întâlnirea va avea loc la Stadionul Alfredo Jaconi, în Caxias do Sul. Lovitura de start este programată pentru 18:00 (ora Braziliei).

Cum funcționează Serie A din Brasileirão 2022?

Prima divizie a campionatului brazilian adoptă același format din 2003. Echipele joacă meciuri acasă și în deplasare. La finalul celor 38 de runde planificate, cine are cele mai multe puncte ia cupa. Tu ultimii patru clasati sunt trimiși în Serie B, Divizia a II-a. Mai este unul distribuție largă a locurilor în competițiile internaționale.

Tu cele mai bune șase loc de garanție în Copa Libertadores a Americii. Primii patru s-au clasat direct în faza grupelor. Ceilalți doi pot ajunge acolo, dar trebuie să treacă prin calificări. Cine pune capăt luptei dintre pozițiile a șaptea și a douăsprezeceaare loc în Copa Sudamericana.

Unde să vizionezi la televizor – Drepturile de difuzare TV ale Seria A a campionatului brazilian pentru Open TV sunt de la TV Globo, care are și drepturi de a arăta duelurile prin medii digitale. Pentru TV cu plată, majoritatea jocurilor sunt afișate pe SportTVcu toate acestea, unele potriviri sunt afișate în TNT Sports. Există și opțiunea de Premier FC, în sistemul pay-per-view. Trebuie să verificați programul pentru a afla ce jocuri vor fi difuzate și orele.
Unde să urmărești la casele de pariuri – Case ca Betfair și Betway anunță transmisiuni live ale jocurilor Campeonato Brasileiro Série A. Proiecțiile sunt supuse unor restricții, cum ar fi o cerință de depunere în cont și pariuri pentru a obține acces la sectorul de streaming. Aceasta variază în funcție de regulile site-ului de pariuri.

Performanța recentă a tinerilor

Victoria a fost chiar aproape în meciul de debut al Juventude în turneu. Împotriva Red Bull Bragantino, într-un duel care a avut ca sediu și stadionul Alfredo Jaconi, clubul a fost în dezavantaj, dar a întors jocul și a avut avantaj aproape până la finalul confruntării. Cu toate acestea, autogolul lui Paulinho Moccelin din minutul 44 al reprizei secunde a egalat scorul la 2-2. În turul doi, performanța a fost mult mai scăzută în întâlnirea cu América-MG.

La Belo Horizonte, Juventude a fost învinsă cu 4-1. Un scor compatibil cu performanța mult superioară a lui Coelho, care, deși a stat mai puțin timp la frontieră (44%), a creat mult mai multe oportunități de supunere (22 la 13). ) și a fost chiar mai bine în raportul de lovituri potrivite (9 la 4). A fost depășit numeric din minutul 39 al primei reprize. Paulinho Moccelin a fost exmatriculat. Dar în acel moment era deja în urmă cu două goluri.

Miercuri, 20 aprilie, a dat semne de revenire în meciul cu São Paulo din primul tur al fazei a treia, etapa a 16-a a finalei Copa do Brasil. A deschis un avantaj de două goluri în prima repriză. Goluri de Pitta, în minutul 25, și Oscar Ruiz, în minutul 34. Au ajuns însă să dea egalitatea cu 2 la 2. Apărarea a fost scursă de Arboleda la trei minute și Reinaldo la 49 de minute din etapa finală.

Posibil grup de tineri

Pentru a afla formația echipei pentru acest meci? Consultați lista jocului pe măsură ce devine disponibilă în tabelul de mai jos:

Tineret în sezonul curent


Forma actuală a lui Cuiabá

Cuiabá a avut și un angajament pentru Copa do Brasil la mijlocul săptămânii. Joi, 21 aprilie, a înfruntat Atlético-GO, la Goiânia. A fost 1 la 1. A fost în dezavantaj cu golul lui Edson în minutul 26 al reprizei secunde. Elton, care a început întâlnirea dintre rezerve și a fost declanșat în minutul 15 al etapei finale în locul lui André, a evitat ceea ce ar fi a treia înfrângere la rând, înscriind în minutul 37.

Prima dintre înfrângeri are loc în turul doi al Copa Sudamericana. Condus 2 la 0 de la Racing din Avellaneda. Meciul a încheiat o serie neînvinsă care a ajuns la 13 meciuri (11 victorii și un egal). Apoi, pe Arena Pantanal, au suferit cu 1-0 de la Fluminense. Meciul se îndrepta spre final când Paulão a marcat împotriva dând victoria lui Tricolor das Laranjeiras. În debutul în turneu, clubul învinsese cu 1-0 pe Fortaleza, jucând în afara domeniilor lor.

Cele trei puncte câștigate l-au lăsat pe Cuiabá, care face al doilea sezon în divizia de elită a fotbalului național, pe locul unsprezece în clasament, la criteriile de departajare. Camilo, care a ieșit din meciul cu Atlético-GO din cauza unei accidentări la gleznă, se află încă în grija departamentului medical și nici nu va fi disponibil pentru antrenorul lui Pintado pentru meciul de duminică.

Cuiabá probabil formație

Pentru a afla formația echipei pentru acest meci? Consultați lista jocului pe măsură ce devine disponibilă în tabelul de mai jos:

Cuiabá în sezonul curent

Statistici pentru ambele echipe


Prognostic și pronostic final pentru Juventude vs Cuiabá:

Bonus de bun venit Betfair

Dă dovadă de calitate, mai ales când joacă acasă, Juventude are pronostic în victoria împotriva lui Cuiabá, pronosticul indicat pentru confruntarea de duminică pentru turul trei al Brasileirão din ediția din 2022.


Promoții de pariuri

Promoții de pariuri la fotbal

Sfaturi de pariuri la fotbal


Vedeți cele mai recente presupuneri

Add Comment