Predicțiile pentru fiecare semn zodiacal din 25 până în 29 aprilie 2022 – Metro World News Brasil

A mai sosit o săptămână și surprizele pot muta ultimele zile ale lunii aprilie 2022! Aici puteți verifica horoscop săptămânalcu previziuni pentru toti semne zodiacale.

Vezi tot ce se poate întâmpla în perioada 25 – 29 aprilie 2022:

Berbec

Vor fi câteva zile să ai grijă de gândurile tale și să nu cazi în situații negative. Amintește-ți că pentru a-ți controla mai bine energiile, trebuie să fii calm și să scapi de invidie.

Cea mai bună zi a ta va fi joia și va fi o zi plină de vești bune legate de mediul de muncă și de familie. Numerele tale norocoase sunt 9 și 31. Culoarea ta este galbenă. Un iubitor de Fecioară, Taur sau Capricorn te va căuta și va fi foarte compatibil cu tine.

Remediați situațiile de documentare și terminați de studiat. Sunt vremuri de maturizare din toate punctele de vedere, inclusiv din viața intelectuală și financiară.

Taur

O schimbare pozitivă are loc în viața ta amoroasă. O iubire din zodia Pești, Rac sau Scorpion va intra în viața ta și trebuie să te lași iubit. Este timpul tău să fii fericit.

De ziua ta, amintește-ți să sărbătorești și să fii alături de cei pe care îi iubești. Călătorești pentru muncă. Un animal de companie vă va oferi multă bucurie. Noroc vine cu numerele 4 și 39. Cea mai bună zi a ta va fi marți, iar culoarea ta abundentă este portocaliu.

Nu te îndoi o clipă că poți deveni un câștigător. Evitați problemele financiare și preveniți frauda. Fiţi atenți.

Gemenii

Va fi o săptămână plină de semnături, contracte și schimbări pozitive de locuri de muncă. Doar fii discret cu succesele tale ca să nu atragi invidia. Dai un examen sau un test.

Numerele tale sunt 1 și 29. Cea mai bună zi a ta va fi joia, iar culoarea prosperității tale este albastru. Ar trebui să-l porți mai mult în haine. Sunt zile grozave pentru a schimba look-ul și a te reînnoi cu toată atitudinea.

Nu te descuraja atat de mult si ai o alimentatie echilibrata pentru a avea mai multa energie; Mișcă-te. Se poate întâmpla o călătorie. Ai grijă când împrumuți bani, uneori este mai bine să spui nu.

Cancer

Ultima săptămână a lunii aprilie va fi una a triumfurilor. Bucurați-vă de tot ceea ce faceți și vedeți cum este posibil să obțineți ceea ce doriți. Feriți-vă de invidie, mai ales din partea prietenilor apropiați, în acest moment cel mai bine este să nu aveți încredere în nimeni.

Nu căuta acea iubire care s-a îndepărtat de tine, pentru că este timpul să închizi cercurile și să începi să cunoști oameni mai compatibili. Vor fi zile de presiune la locul de muncă și cu probleme care trebuie rezolvate cu calm.

Ai grijă de mâncare. Vei avea soluțiile la problemele tale în curând. Cea mai bună zi a ta va fi marți, numerele tale norocoase sunt 4 și 55. Culoarea ta este portocaliu și albastru. O sarcina poate fi descoperita.

Leu

În ultima săptămână din aprilie vei lua decizii importante în mediul tău de lucru, așa că ia în considerare toate posibilitățile pentru un loc de muncă mai bun. Vei călători în curând.

Încearcă să nu vorbești prea mult despre planurile tale pentru a nu atrage invidia. Repară mașina și pregătește-te să studiezi. În dragoste, decizi să fii într-o relație și să cunoști oameni din zodia Săgetător sau Rac care vor fi foarte compatibili cu tine.

Veți avea noroc joi cu numerele 7 și 16. Încercați să vă plătiți datoriile. Amintiți-vă că, deși deciziile importante, cum ar fi căsătoria sau relocarea, vă pot speria, trebuie să aveți încredere că norocul este de partea voastră.

Vezi mai multe: Semnele care se pot întâlni cu trecutul în ultima săptămână a lunii aprilie 2022

Virgin

Moment în care norocul îți zâmbește în tot ceea ce vrei să faci. Va fi o săptămână foarte stresantă la serviciu și la întâlniri; trebuie să rămâi calm în cele mai rele momente și să ieși triumfător din orice adversitate.

Vei avea noroc miercuri cu numerele 3 și 29. Acestea vor fi zile de claritate și încredere în tot ceea ce faci în viața personală. O iubire va cere iertare; amintiți-vă că acestea sunt vremuri pentru a elimina ranchiunile din inima voastră.

Trebuie să ai siguranță și încredere în tine pentru a putea realiza ceea ce îți dorești atât de mult, pe lângă faptul că ceri ajutor spiritualității și înțelegerea intuiției. Amintește-ți să fii mai discret pentru a reuși și să nu lași invidia să stea în cale.

Livre

Circulaţie. Dorința de a ieși în evidență printre ceilalți este mare și îți cere să preiei controlul asupra vieții tale pentru a fi o persoană mai bună; energia este puternică și dacă știi să o folosești în avantajul tău, vei crește, mai ales profesional.

realiza ceea ce vrei. În ultima săptămână din aprilie vă concentrați pe proiecte de lucru. Aveți grijă de problemele cu rinichii. Nu gândi ceea ce nu este real și trăiește în prezent.

Semnul tău este întotdeauna înaintea ceea ce spun alții, mai ales în dragoste; nu te grabi. Câștigi bani în plus. Numerele tale norocoase sunt 08 și 66.

Celibatarii continuă să se aventureze și să facă cuceriri, dar nu vor avea niciun angajament ferm momentan. Ai de gând să cumperi ceva important și totul merge bine.

Scorpion

Moment de explozie de idei și proiecte de lucru. Măsurați-vă cuvintele și negociați pentru a nu fi rănit. Vei avea o revelație în viața ta și vei găsi succesul.

Nu ar trebui să fii influențat de oameni care vor doar să profite de talentul tău. Acordați atenție coincidențelor care apar în viața voastră, astfel încât acestea să vă ghideze unde să mergeți.

E timpul să obții ceea ce îți dorești atât de mult. Este timpul să vă reluați studiile sau să începeți un curs. Nu căuta atâtea iubiri în același timp și organizează-ți sentimentele pentru a defini ceea ce îți dorești cu adevărat în dragoste.

Primești bani în plus. Numerele tale norocoase sunt 13 și 40. Cea mai bună zi a ta va fi marți. Folosește mai mult culoarea verde.

Săgetător

Moment de aventuri în viața personală. Nu vei avea limite pentru a-ți atinge obiectivele, deoarece este timpul să avansezi în toate proiectele tale; nu-ți fie teamă, săptămâna aceasta vei lua cea mai bună decizie.

Pas de libertate sau călătorie. Ești pe calea cea bună în dragoste. Cuplurile fac pași importanți sau își pot oficializa relația. Cei doi găsesc o dragoste de Vărsător sau Berbec care va fi foarte compatibilă.

Feriți-vă de trădările la locul de muncă și nu vă amestecați în problemele altora. Tu plătești taxele lunare. Numerele tale norocoase sunt 02 și 14, folosește galbenul pentru a atrage avere. Ai grijă de sănătatea ta și de mâncare săptămâna aceasta pentru a te simți mai bine; punctul său slab este stomacul.

Capricornul

Vei putea face schimbări pozitive în viața ta și vei scăpa de orice necaz. Vei călători din motive de muncă.

Ești foarte carismatic și amabil cu oamenii, dar asta atrage invidia, așa că trebuie să te protejezi și să știi pe cine îți pui conștiința. Primești bani în plus pentru o plată întârziată.

Un fost te caută și caută o relație formală, cel mai bine este să-l explici. Cumperi haine pentru o întâlnire sau o întâlnire de lucru. Nu-ți mai face griji pentru ce cred ei despre tine.

Vei avea noroc cu numerele 07 și 23. Cea mai bună zi a ta va fi marți. Culorile tale norocoase sunt alb și roșu.

Acvariu

Aceasta este o etapă de creștere. Așa că nu te îndoi de capacitatea ta de a reuși și pune în practică ceea ce știi pentru a obține succesul.

Gândurile tale reflectă acțiunile tale, așa că renunță la toate negativele și ghidează-te cu adevăr și pozitivitate. Vei evita problemele din viața personală.

Planurile tale sunt pentru tine; invata sa fii discret in tot ceea ce faci. Săptămâna de emoții confuze și de gândire la o iubire trecută, ține cont că cele mai bune decizii se iau cu calm.

Evita sa te superi cu munca ta, daca nu esti apreciat cauta ceva mai bun. Moment bun pentru flirt. Cea mai bună zi a ta va fi luni, iar numerele tale norocoase sunt 12 și 39. Culoarea ta este galbenă.

Pești

Începeți să evitați prietenii răi care vă dau sfaturi proaste sau sunt geloși. Este timpul să te maturizezi și să te îndepărtezi de oamenii toxici.

Evită să fii copleșit de situații dificile și ai răbdare să rezolvi lucrurile în favoarea ta. Veți avea toate elementele pentru a depana. Săptămâna aceasta vei avea multă muncă sau studiile în așteptare; actualizați-vă.

Câștigi bani în plus. Nu te mai îndoi de partenerul tău actual și lasă-te iubit. Poate sosi un partener stabil. Numerele tale norocoase sunt 09 și 78.

O iubire din zodia Rac sau Scorpion va intra in viata ta. Cea mai bună zi a ta va fi miercuri, iar culorile tale abundente sunt albastru și roșu.

Faceți clic aici și consultați toate predicțiile și explicațiile noastre despre personalitățile zodiilor!

.

Add Comment