Motive pentru Arthur Aguiar să fie campion BBB

Cu doar câteva zile înainte de finala „BBB 22” (TV Globo), este sigur să spunem că concurenții din Top 3 rămași au făcut ceva corect pentru a-și asigura locul. Printre aceștia, Arthur Aguiar: actorul a plecat în misiune de a-și transforma propria imagine și a încercat să facă acest lucru din momentul în care a fost anunțat ca unul dintre participanții la cutie, până în ultima zi a reality show-ului.

Dar de ce merită fosta Rebelde să închidă „BBB 22” ca învingător al ediției? Amintiți-vă de traiectoria fratelui și înțelegeți de ce are totul pentru a fi noul campion.

Am luat jocul în serios din prima zi

BBB 22: Arthur Aguiar în al șaisprezecelea test de lider

Imagine: Reproducere/Globoplay

Pentru Arthur, jocul trebuie jucat și, mai presus de toate, luat în serios. Izolat de ceilalți, după ce a fost eliminat în mod fals, actorul a criticat atitudinea celorlalți frați, care păreau să fie într-o dispoziție de „tabără de vacanță”:

Am petrecut două zile departe și gunoaiele au devenit din nou o tabără de vacanță? Tabăra de vacanță s-a terminat. s-a terminat frate

El a arătat deja că nu i-a fost frică să înfrunte ziduri împotriva chinuitorilor săi, în special Jade, deși a recunoscut că dinamica este obositoare.

Fostul Rebelde pare să urmeze foarte mult sfatul „fugi de zid”, numărând mereu voturi, gândindu-se la piese și încercând să se descurce bine la probe.

A arătat că poți să te cert

arthur discordia - Reproducere/Globoplay - Reproducere/Globoplay

BBB 22: Jessilane și Arthur Aguiar discută în jocul discordiei

Imagine: Reproducere/Globoplay

Serile de luni au fost apogeul euforiei pentru fanii lui Arthur Aguiar. În timpul jocurilor de discordie, actorul a prezentat o oratorie bună și argumente împotriva acuzațiilor pe care le-a primit. Fie că a fost numit „cel mai arogant” sau „cel mai puțin probabil” frate să câștige premiul final, fostul Rebelde a știut să se apere și a arătat că argumentul a fost principala armă în bătălia în căutarea a 1,5 milioane de lei.

Jade, Laís, Gustavo și Lina au fost principalii lor călăi în timpul dinamicii, dar publicul a reacționat întotdeauna bine la apărarea lor. De altfel, era foarte obișnuit ca numele soțului Mairei Cardi să ștampileze cele mai discutate subiecte într-o noapte de discordie, pe Twitter.

„Omule, nu vorbește cu nimeni, cu greu… Schimbă o idee sau alta, dar folosește bine acel timp în jocul discordiei. Reacționează foarte bine la oameni, folosește asta pentru a-și spune părerea. ” , a spus Pedro Scooby despre actor, în timp ce și-a lăudat prestația într-una dintre dinamicile impuse de producție. El a continuat:

Vorbește bine ca naiba* Pedro Scooby

S-a bazat pe puterea „brutăriei”

paeinhos - Reproducere/Globoplay - Reproducere/Globoplay

BBB 22: Înțelegeți noul nume de fandom al lui Arthur Aguiar

Imagine: Reproducere/Globoplay

A avea o bază puternică de fani poate fi jumătate din bătălia pentru premiul „BBB”. În acest sens, Arthur are o flotă, sau mai bine zis, o brutărie în favoarea lui. Asta pentru că fostul Rebelde are fani convinși pe rețelele de socializare gata să-l apere cu orice preț.

Cunoscuți sub numele de „brutăria”, admiratorii săi și-au câștigat porecla grație poreclei „chile”, pe care Arthur l-a primit în închisoare datorită aprecierii pentru pâine și gluten: actorul a câștigat deja cinci ziduri, inclusiv unul fals – câștigat de către majoritate covârșitoare de 81% împotriva altor trei oponenți — cu multe voturi în favoarea lui.

Nu este clar dacă termenul „brutărie” a început să fie folosit de suporterii lui Arthur sau împotriva fanilor; multe dintre primele utilizări ale termenului în rețeaua socială au conotații peiorative. „Se întâmplă această mulțime de brutărie, nu-i așa?”, a criticat un telespectator pe Twitter în februarie. „Bine, acum proprietarii de brutărie spun că Arthur este exclus de tramvai”, a spus altul.

Astăzi, acest nume a căpătat și semnificații negative, cei cărora le displace actorul referindu-se la el drept „pâine stăruită” sau „pâine stăruită”. În același timp, sintagme precum „respectați brutăria” sunt folosite ca motto pentru „fandom”. Profilul oficial al băiatului folosește și porecla.

Nu-ți uita viața în afara casei

Figura ștampilată în izolare, Maíra Cardi poate fi considerată cu ușurință a 23-a participantă a sezonului. Pentru antrenorul de fitness nu au lipsit declarațiile de dragoste ale soțului ei, fosta Rebelde. O căsătorie mult mediatizată de presă, despre unirea celor doi s-a discutat de mai multe ori în cea mai urmărită casă din Brazilia – cu drept la știri și dezvăluiri.

Într-o conversație cu Pedro Scooby, de exemplu, Arthur a dezvăluit că cu câteva zile înainte de a se alătura BBB a reluat unirea:

Dar eu, frate? În apogeul carierei sale, cu un fiu, tocmai mă întorsesem de 15 zile la soția mea, ea care m-a susținut. Arthur Aguiar

Altă dată, fratele și-a amintit când le-a povestit prietenilor săi despre reality show și a declarat din nou că Maíra i-a susținut decizia:

Unii mi-au spus… Omule, îți vei pune capăt vieții, nu face asta. Și am fost ca, sunt sigur, mă duc. Singura persoană care a avut cu adevărat încredere în mine a fost soția mea. Ea a spus „Cred că trebuie să pleci, ești gata să pleci”. Le-am spus familiei mele cu câteva zile înainte ca să nu mă influențeze. Arthur Aguiar

Când a câștigat testul îngerilor pentru a treia oară, a primit un videoclip de la Maíra și a declarat:

Când Arthur și cu mine ne-am despărțit, a fost foarte greu. Dar când ne-am hotărât să revenim, a fost mai rău decât atunci când ne-am hotărât să ne despărțim pentru că, acum, pe lângă toată durerea pe care o purtam deja de la sfârșit, am purtat și durerea unui nou început, fără ca nimeni să creadă asta. . Așa că am vrut să-ți mulțumesc atât de mult, iubirea mea, pentru că nu ai renunțat la căsnicia noastră, pentru că nu ai renunțat la familia noastră. Te iubesc! Maira Cardi

Multumesc iubirea mea! Te iubesc şi eu. Mulțumesc că nu ai renunțat, iubire! Te iubesc, te iubesc! Arthur Aguiar

BBB 22: Arthur Aguiar plânge după ce a auzit „Te iubesc” de Maíra Cardi - Reproducere/Globoplay - Reproducere/Globoplay

BBB 22: Arthur Aguiar plânge după ce a auzit „Te iubesc” de Maíra Cardi

Imagine: Reproducere/Globoplay

Nu ți-am negat povestea

În timpul petrecut în reality show, Arthur chiar a comentat mesajele pe care le-a primit după ce trădările sale au ieșit la iveală.

Nu ai idee câte mesaje primesc în direct de la bărbați și femei care îmi împărtășesc prin ce au trecut, prin ce trec. Situații mai bune, mai rele, asemănătoare, egale. E mult, frate, nu sunt ca 100 de mesaje. Mult. Arthur Aguiar

„Este foarte trist, pentru că există mesaje, atât de la bărbați, cât și de la femei, care spun: „Omule, chiar mi-am dorit să reușesc, dar nu pot. Mândria mea este mai mare, ce vor crede oamenii? Eu sunt: „La naiba**, frate, e viața ta, există doar una”, a continuat actorul.

Fostul Rebelde a mai spus că a primit invitația la realitatea globală în 2021, după episodul, care a avut loc în 2020.

Am trăit mult după aceea. Despre asta vorbesc, oamenii cred că a fost din senin, dar a fost o reconstrucție de aproape doi ani. În iunie sunt acum doi ani. Se pare că a fost rapid, frate, dar nu a fost. A suferit ca naiba** […] Au fost doi ani dureroși. Arthur aguiar

„Au fost doi ani și de multe lucruri bune, de multă învățare, de plâns, de suferință, de „lovindu-mă în cap”, dar și de o mulțime de lucruri cool pe care le-am putut trăi în acea perioadă”, a continuat el.

„Ceea ce m-a făcut să dau comutatorul a fost că faptul că i-am provocat această durere soției mele, mamei fiicei mele, care era o persoană pe care trebuia să o văd și să vorbesc în continuare. Am văzut ce am făcut, ce unul sau mai mulți. atitudinile mele au provocat-o. Deci, când m-am uitat la asta, acolo am putut vedea că am fost responsabil pentru asta”, a spus el.

Care este publicul cel mai implicat din ultimele ediții ale „BBB”?

59,81%

Reproducere / TV Globo

3,57%

Redare/Globoplay

0,61%

Redare/Globoplay

0,78%

Redare/Globoplay

0,52%

Redare/Globoplay

29,73%

Reproducere / TV Globo

0,87%

Reproducere / Instagram

1,66%

Reproducere / TV Globo

1,31%

Reproducere / TV Globo

0,52%

Reproducere / TV Globo

0,61%

Redare/Globoplay

Total de 1147 dorințe

Votul UOL nu are caracter științific sau influență asupra rezultatului programului TV Globo

Urmărește acum: „Realitate – Brazilia la televizor”

Am vorbit deja cu foștii BBB care au regretat, cu cei care au stârnit controverse și acum, în „Realități – O Brasil na TV”, un documentar în trei episoade produs de stropi și MOV.docpovestim începuturile și culisele reality show-urilor din Brazilia.

Add Comment