Maíra Cardi amenință că îi spune lui Marquezine „putred” după criticile aduse lui Arthur

Soției lui Arthur Aguiar, Maíra Cardi nu i-a plăcut deloc un comentariu apreciat de Bruna Marquezine pe Twitter și a amenințat că se va răzbuna spunând „putred” actriței.

Totul a comentat când Brunei i-a plăcut comentariul unui internaut care spunea că „aș plăti mulți bani să nu mai văd nimic despre Arthur și soția lui”. Revoltată, Maíra a contrazis pe o pagină de Instagram. „Vreau să știu cât de mult vrea ea să plătească pentru tăcerea mea decât știe ea că știu despre ea”.

Maíra Cardi a amenințat că va spune detalii despre trecutul Brunei Marquezine

„Cei cu acoperiș de sticlă nu deschid gura și nu se bucură de nimic! Dar îi accept banii să tacă așa cum am fost până acum, tot ce îmi plătește ea fac o donație imediată bisericii Lagoinha, cerându-i deja lui Dumnezeu iertare pentru că mi-am deschis gura spunând lucrurile din viața altora”, a continuat el. .

0

„Dar doar că sunt o ființă umană plină de greșeli și e ceva că nu sunt într-un spirit atât de înalt și păcătuiesc, nu este întotdeauna că sunt în stare să întorc celălalt obraz! Spune-mi Léo Dias sau Lagoinha va câștiga un PIX?”, a adăugat el.

„Tăcerea nu are preț”

Într-o secvență de Povestiri postată duminică aceasta (24/4), Maíra a revenit chiar să-l pună pe Marquezine, afirmând că „partea de bani a fost desfrânare”.

„Evident că a fost o batjocură. Tăcerea mea nu are niciun PIX în lume care să plătească. Doar dacă vreau cu adevărat, voi tace. Acea parte din bani era desfrânare.

Vrei să fii în topul lumii vedetelor și să primești știrile direct pe Telegramă ta? Intră pe canal Metropole: https://t.me/metropolesfamosos.

Add Comment