La câteva ore după ce a ieșit din închisoare, cântăreața de gospel înregistrează audio: „Acum pot rezolva problemele”; ASCULTA | Minas Gerais

La câteva ore după plecarea din Închisoarea Vespasianîn Grande BH, cântăreața de gospel Isabela Cristi nu a pierdut timpul și a trimis un sunet în grupurile WhatsApp pentru a spune „M-am întors” (ascultă audio de mai sus).

Prin intermediul acestei aplicații de mesagerie, potrivit Poliția civilăea și soțul ei David Robson de Barros au condus o platformă financiară ilegală, o schemă cunoscută ca piramida financiara.

Isabela Cristi Gomes Barros, care se prezintă pe rețelele de socializare drept Izabela Cristy, în vârstă de 28 de ani, este suspectată că a înșelat o schemă piramidală financiară. Ea arată viața de lux pe rețelele de socializare. — Fotografie: Redare / Instagram

Isabela, care apare pe rețelele de socializare cu ortografia ca Izabela Cristya fost reținut timp de 26 de zile și a primit beneficiul arestului la domiciliu în această miercuri (1) prin a habeas corpus.

Pe lângă trimiterea audio-urilor, cântăreața este deja activă pe rețelele de socializare. Contul Isabelei este momentan închis.

Isabela Cristi este deja activă pe rețelele de socializare. — Foto: Rețele sociale/Reproducție

Soțul cântăreței, David Robson de Barros, rămâne reținut în Închisoarea Lagoa Santa.

THE Poliția civilă nu a încheiat încă cercetările în acest caz.

Presa sechestrată cu cuplul în ziua arestării este examinată și analizată de echipa tehnică. Anchetatorii au reușit să încalce confidențialitatea suspecților în căutarea unor noi informații.

DOUĂ MOMENTE: În fotografia din stânga, Isabela Cristi ajunge la secția de poliție din Lagoa Santa pentru a da o declarație; în dreapta, o fotografie pe care a distribuit-o pe rețelele sociale care arată viața de lux — Foto: TV Globo și reproducere / Instagram

Cuplul a fost arestat temporar pe 6 mai, iar arestările au fost prelungite la solicitarea șefului poliției responsabil de caz.

David Robson de Barros este arestat în Lagoa Santa

In conformitate cu Politia militaraIsabela și David Robson au fost arestați în apartamentul în care locuiesc, în Lagoa Santa, Grande BH, pe 6 mai.

Potrivit sergentului Alexandre Miranda Gonçalves, aceștia au rezistat mandatului de arestare și ușa proprietății a trebuit să fie spartă. În plus, o fiică mică, de aproximativ 3 luni, a fost folosită drept scut.

Corporația a raportat că a existat un mandat de arestare a acestora, care erau considerați fugari.

Cântăreața de gospel suspectată de piramidă este arestată de Poliția Militară în Lagoa Santa

Cântăreața de gospel suspectată de piramidă este arestată de Poliția Militară în Lagoa Santa

„Nu voi putea conta pe bani”

Bucătăreasa Rosilene da Costa Alves a făcut planuri cu banii, dar nu a primit nici măcar un cent.

„Îmi fac bucătăria să lucrez, pentru că sunt bucătar, o să lucrez cu marmitex, gustări, iar banii aceia ar veni chiar acum să-mi cumpăr material. Din păcate, nu cred. Voi putea conta pe el”, a spus ea.

Cook Rosilene Alves a investit bani în R&D Investimentos, dar nu a primit niciun profit — Foto: TV Globo

„Mi-am pus banii de decontare”

O femeie care nu a vrut să fie identificată a investit 40 mii R$ și a fost în pierdere. Era însărcinată și șomeră.

“Din cauza situatiei in care ma aflam in momentul de fata, de a fi somera si insarcinata, am decis sa-mi pun banii in decontare. Era o certitudine ca va trebui sa am sarcina linistita, pentru ca nu muncesc. Platesc. casa, am datoriile de platit. Suntem pana acum fara sa primim nici macar valoarea radacina, cu atat mai putin valoarea pe care ne-a promis-o ea”.

altă victimă a păstrat toate încasările și depunerile pe care le-a făcut pentru a participa la afacere. În cazul ei, investiția a fost de 23 mii R$.

„Am primit 1.000 BRL, 1.800 BRL, 2.500 BRL, așa că am câștigat credibilitate în I&D Investimentos. Apoi am sunat mai mulți oameni, mulți, i-am certat pentru că mulți au spus, ‘asta e o piramidă’”, a spus ea, care a convins vreo 80 de oameni să intre în afacere.

„Din păcate astăzi am căzut în regret și am rămas fără bani”, a spus un bărbat care a refuzat să fie identificat. El a investit aproximativ 150.000 de lei în schemă.

Raport de incident înregistrat de fostul angajat al Isabelei Cristi și David Barros — Foto: TV Globo

Consultantul financiar Philipe Amorim spune că oamenii ar trebui să se ferească de ofertele care promit profituri mult peste cele practicate în piață.

„Când avem oferte care sunt mult peste ceea ce se lucrează pe piețele mai tradiționale, acesta este deja un motiv pentru a fi suspicioși. Evitați ofertele extraordinare, nu există nicio modalitate ca o investiție tradițională să vă ofere 12% pe an, iar celălalt îți dă 10% pe lună”, a explicat el.

Cele mai vizionate videoclipuri ale g1 Minas:

Add Comment