Jada Pinkett Smith rupe tăcerea la palma lui Will Smith, Chris Rock Oscar: „Avem nevoie de amândoi”; ceas

Jada Pinkett Smith a rupt în sfârșit tăcerea în legătură cu infama palmă a soțului ei Will Smith asupra lui Chris Rock. În această miercuri (1), la puțin peste două luni de la controversa de la ceremonia „Oscar 2022”, prezentatoarea a adus în discuție subiectul în noul episod din „Discurs de masă roșie”.

Jada s-a asigurat să abordeze subiectul înainte de a-și începe spectacolul, exprimând dorința de a face socoteală între Will și Chris. „Acum, despre noaptea Oscarului, speranța mea cea mai profundă este că acești doi bărbați inteligenți și capabili vor avea ocazia să se vindece, să discute despre asta și să se împace. Starea lumii de azi? Avem nevoie de amândouă și, de fapt, toți avem nevoie unul de celălalt mai mult ca niciodată.”declarat.

Continuați după publicitate

După cum știți, declanșarea confuziei a fost o glumă a lui Rock despre capul ras al Jadei – care se datorează alopeciei, o boală autoimună a prezentatorului. „Până atunci, Will și cu mine vom continua să facem ceea ce am făcut în ultimii 28 de ani, și anume să continuăm să descoperim acest lucru numit viață împreună. Mulțumesc pentru ascultare”a concluzionat artistul. Ceas:

Programul Jadei a avut ca scop tocmai împărtășirea poveștilor despre alopecie și impactul pe care îl are asupra oamenilor. „Unul dintre motivele pentru care am crezut că acest program este cu adevărat important este pentru că am avut o mulțime de contact cu oameni care suferă de alopecie, au copii care suferă de alopecie și nu vorbesc despre asta pentru că este multă rușine. despre.”a punctat prezentatorul.

Continuați după publicitate

„Sunt atât de mulți oameni care au alopecie și nici nu știm asta. Am simțit că este foarte important să permitem comunității de alopecie, fraților și surorilor noștri, să-și spună poveștile. Cred că oamenii nu înțeleg ce este alopecia și nu înțeleg efectele ei.”a concluzionat Jada, care și-a adunat mama, Adrienne Banfield-Norris, și fiica ei, Willow Smith, pentru a discuta împreună efectele acestui lucru în viața ei și în viața multor alții.

Controversa Oscar

Povestea a început pe 27 martie, când Chris Rock a făcut o glumă despre Jada Pinkett Smith în direct la premiile Oscar. „Gluma” presupunea faptul că prezentatoarea avea capul ras – ceea ce se datorează bolii cu care se confruntă. Will Smith, la rândul său, și-a pierdut cumpătul, a urcat pe scenă și l-a pălmuit pe Chris. — Scoate-ți numele soției mele din gură!strigă actorul.

După toată boceala de la Hollywood, Will și-a cerut scuze și a demisionat din calitatea de membru al Academiei de Arte și Științe Cinematografice. „Lista celor pe care i-am rănit este lungă și include pe Chris, familia lui, mulți dintre prietenii mei dragi și cei dragi, toți cei prezenți și publicul global de acasă. Am trădat încrederea Academiei. Am privat alți nominalizați și câștigători de oportunitatea lor de a sărbători și de a fi celebrați pentru munca lor remarcabilă. am inima franta”el a spus.

Continuați după publicitate

Smith a continuat, explicând alte motive care l-au determinat să ia această decizie: „Vreau să mă reorientez asupra celor care merită atenție pentru realizările lor și să permit Academiei să revină la munca incredibilă pe care o face pentru a sprijini creativitatea și arta în film. Schimbarea necesită timp și mă angajez să fac munca pentru a mă asigura că nu voi mai lăsa niciodată violența să depășească rațiunea.”.

Pe scena de la premiile Oscar și în afara ceremoniei, Will Smith și-a cerut o serie de scuze pentru atitudinea sa. (Foto: Getty)

Ca o consecință a actului său, vedeta din „A Nutshell” a fost interzisă de la „Oscar” și de la evenimentele sale timp de 10 ani. “Consiliul de administrație a decis, pentru o perioadă de 10 ani începând cu 8 aprilie 2022, că domnului Smith nu i se va permite să participe la niciun eveniment sau program al Academiei, în persoană sau virtual, inclusiv, dar fără a se limita la, premiile Academiei. [Oscar], a anunțat David Rubin, președintele Academiei și CEO Dawn Hudson. Instituția a clasificat, de asemenea, poziția lui Smith drept „comportament periculos și inacceptabil”.

Continuați după publicitate

După o întâlnire cu membrii de conducere, Academia și-a cerut scuze pentru că nu a luat măsuri pe toată durata ceremoniei. „În timpul emisiunii, nu am gestionat corect situația. Prin urmare, ne pare foarte rău. Aceasta a fost o oportunitate de a da un exemplu pentru oaspeții noștri, spectatorii și familia noastră a Academiei din întreaga lume și nu am reușit să ne ridicăm la înălțimea așteptărilor – nepregătiți pentru ceva fără precedent.”a adăugat textul.

Chris Rock Will Smith
Academia a lăudat poziția lui Chris Rock și a detonat atacul lui Will Smith. (Fotografii: Getty)

Într-un comunicat de presă, Smith nu a fost împotriva poziției rigide a instituției. „Accept și respect decizia Academiei”, a spus el, conform paginii șase. În ciuda faptului că nu a putut participa la alte evenimente ale Academiei timp de un deceniu, actorul va putea în continuare să concureze pentru statuete la premii. Până și Oscarul său pentru „Cel mai bun actor” pentru filmul „Regele Richard – Creating Champions”, anunțat la câteva minute după palmă, va continua în mâinile lui.

Add Comment