În reuniunea cu suporterii, fotbalul dictează climatul politic al lui Vasco în săptămâna votării SAF | vasco

Următoarele zile promit a fi decisive pentru Vasco pe teren și în afara terenului, începând din această seară de miercuri, când echipa se va confrunta cu Ponte Preta, la São Januário, în căutarea primei victorii în Série B. Rezultatul va defini atmosfera pentru continuarea muncii lui Zé Ricardo în săptămâna în care partenerii vor vota modificarea statutului pentru includerea SAF. Politica Vasco tinde în mod tradițional să influențeze tribunele, mai ales în perioadele de presiune din fotbal.

+ Întâlniri organizate cu sportivii, Zé Ricardo și consiliul de conducere

Adunarea Generală (AGE) este programată sâmbăta viitoare, între orele 10 și 22, în care 5.638 de membri vor putea aproba sau nu transformarea clubului în societate. Acesta este al doilea dintre cei patru pași pentru ca fotbalul să fie vândut către 777 Partners. Ulterior, dacă vor fi aprobate, directorii și partenerii vor vota în continuare propunerea grupului american de 700 milioane R$ pentru 70% din SAF-ul Vasco.

Cu așteptarea pozitivă că chestiunea va trece prin AGE fără probleme majore și mergând mai departe pentru a finaliza afacerea în prima jumătate a anului, Vasco vede revenirea în Serie A ca esențială pentru succesul acordului cu 777. Prin urmare, trebuie să ofere urgent răspunsuri în domeniu.

Presat, Zé Ricardo are un rezultat bun împotriva lui Ponte pentru a avea liniște sufletească în succesiunea lucrărilor — Foto: Daniel Ramalho / Vasco

+ Doriți să vă transformați cunoștințele de fotbal în premii în bani la fiecare rundă a Brasileirão? Accesați Cartola Express!

Performanța echipei în primele trei runde nu mulțumește clubului, cu atât mai puțin suporterilor. Presiunea asupra lui Zé Ricardo a fost un subiect comun în ultimele săptămâni, iar antrenorul are șansa la Ponte Preta să câștige timp pentru a-l convinge de continuitatea lucrării. O altă piatră de poticnire ar zgudui și mai mult relația.

Marți aceasta, înainte de antrenamentul la CT Moacyr Barbosa, membrii unei mulțimi organizate s-au întâlnit cu liderii echipei, cu antrenorul Zé Ricardo și cu lideri. Au cerut performanțe mai bune, dar au promis că vor sprijini echipa la returul la São Januário.

Împotriva lui Ponte Preta, Vasco își caută prima victorie în Serie B

– Aici a fost o întâlnire, foarte pozitivă, (mulțimea) a venit să ne întrebe și să ne susțină. Sunt închise cu noi. Fanul știe că trăim un alt moment, o altă fază. Cu cât sunt mai mulți fani, tabla, toți împreună, trebuie să mergeți pe drumul cel bun. Toți trebuie să mergem pe aceeași pistă – a comentat căpitanul Anderson Conceição, unul dintre jucătorii care a fost la întâlnire.

Comisia tehnică înțelege cerințele, dar vede procesul progresând în ritmul adecvat. Departamentul de fotbal insistă că nu poți face o echipă câștigătoare într-un timp scurt. De altfel, Vasco a fost aproape complet reformat (au fost angajate 21 de întăriri), echipa chiar a început bine în 2022 și a dat dovadă de evoluție în unele momente ale sezonului, dar totuși nu a reușit să evolueze bine în Serie B.

Se așteaptă ca scenariul să se schimbe când mingea va intra, dar trebuie să intre în această miercuri. Cu secvența de acasă – cinci din următoarele șapte jocuri vor fi în São Januário -, echipa tinde să aibă mai puțină uzură și mai multă regularitate.

Vasco se întoarce la São Januário după două runde și pariază pe sprijinul mulțimii pentru a câștiga din nou și a trăi mai calm zile înainte de AGE — Foto: André Durão

+ Citește mai multe știri de la Vasco

Sarcina este ca Vasco să nu se îndepărteze prea mult de G-4, însă, dacă nu câștigă Ponte și cu o combinație de rezultate, poate intra în zona retrogradării la finalul rundei a patra. Cu SAF-ul progresând conform planului, clubul speră să livreze echipa americanilor într-o situație mult mai favorabilă. Odată cu redeschiderea ferestrei de transferuri în a doua jumătate a lunii iulie, 777 va putea face ajustările necesare pentru a aduce echipa mai aproape de acces. Schimbările mai profunde în departament ar trebui să aibă loc doar atunci când grupul preia conducerea, așa că speră conducerea.

Pentru a-l ajuta să încerce prima sa victorie, Zé Ricardo va avea ceva nou miercuri: Carlos Palácios este disponibil pentru prima dată pe bancă. Atacantul este unul dintre numele principale din lot și a fost achiziționat de Vasco cu ajutorul 777 Partners. Așteptările pentru debutul chilianului sunt mari și se poate întâmpla aproape de fanii din São Januário – mai mult de cinci mii de bilete fuseseră vândute până în după-amiaza zilei de marți trecută, potrivit parțialului clubului.

Să mergem brazilian! Cea mai mare ofertă de jocuri la un preț care oferă joc. Abonați-vă la Premiere!

Podcastul ge Vasco este disponibil pe următoarele platforme:

  • 🎧 Globoplay – faceți clic aici pentru a asculta!
  • 🎧 Spotify – faceți clic aici pentru a asculta!
  • 🎧 Google Podcasturi – faceți clic aici pentru a asculta!
  • 🎧 Apple Podcasturi – faceți clic aici pentru a asculta!
  • 🎧 Pocket Casts – faceți clic aici pentru a asculta!
  • ▶️ Apasă pe play!

Urmărește totul despre Vasco pe ge, pe Globo și pe sportv:

Add Comment