În noaptea de penalty la VAR, Cuiabá învinge Juventude pentru brazilian

Cuiabá a câștigat a doua victorie în deplasare în Brasileirão, după ce a învins Fortaleza la debut. Pentru turul al treilea, echipa a învins Juventude cu 1 la 0 la Alfredo Jaconi, duminică seara (23).

Jocul a avut un penalty, acordat după consultarea VAR, pentru fiecare echipă. Pitta a ratat ocazia de a deschide scorul și a lovit bara transversală pentru Juventude la începutul reprizei secunde. Apoi, în minutul 38, Elton a fost mai fericit și și-a părăsit poarta.

Cu rezultatul, echipa gaucho se află în zona retrogradării, ocupând poziția a 19-a, cu doar 1 punct. Dourado, în schimb, merge pe locul patru, cu șase puncte.

Cine a făcut bine: Valdívia și Rodriguinho, creierul

Numărul 10 al lui Cuiabá a dat ritmul pentru Auriverde în meci. Pe lângă faptul că a distribuit bine piesele, a participat foarte mult la joc și chiar a apărut în zonă pentru a încerca să-și înscrie golul. Cu echipa înapoi după pauză, a scăzut producția și a părăsit terenul în minutul 27. Rodriguinho, care a venit în locul lui, i-a dat gaze noi lui Cuiabá, care a revenit la agresivitate și a obținut victoria.

Cine a greșit: André și Pitta, într-o noapte proastă pentru atacanți

André a fost complet eliminat în prima repriză și, când a avut șansa de a înscrie, a dat peste cap încercând să-l dribleze pe portar și a ratat ocazia de a deschide scorul. A plecat, meritat, la pauză.

Din partea gazdelor a lipsit și Pitta. Pentru a completa prestația proastă, paraguayanul a lovit penalty-ul care a lovit la începutul reprizei secunde pe bară. A fost înlocuit de Ricardo Bueno în minutul 22.

Forster se vânătă la cap și părăsește terenul

Valdivia a executat o lovitură liberă în zonă în minutul 19, iar Rafael Forster a marcat cu capul cu Marcão pentru a încerca să îndepărteze pericolul. Fundașul lui Alviverde a luat însă cel mai rău în joc și a fost nevoit să părăsească terenul în căruță după despărțire. Marcão a avut nevoie de ajutor, dar a continuat pe teren.

Cuiabá crește în continuare

Schimbarea în apărare pare să fi împiedicat echipa gazdă, care până atunci se descurca mai bine. Fragilitatea defensivă a Juventude a reapărut și Cuiabá și-a petrecut restul etapei inițiale punându-l în pericol pe portarul Cesar.

La 30 de ani, André a primit în interiorul suprafeţei, a depăşit portarul, dar a rămas fără unghi să deschidă scorul. Cea mai bună șansă a venit din prima etapă a venit la 43, cu Valdivia. Mijlocașul a acționat ca atacant în acțiune și a trimis cu capul centrarea lui Felipe Marques în bară.

Tinerii au penalty după consultare cu VAR, dar se opresc la bară

La returul pauzei, Rodrigo Soares i-a centrat lui Óscar Ruiz, care a mai reușit cu capul înainte de a primi un tackle de la João Lucas în spatele lui. Pe teren, arbitrul Paulo Roberto Alves Junior i-a ordonat să urmeze, însă s-a răzgândit când a fost chemat să vadă oferta pe monitorul video.

Pitta s-a pregătit pentru o lovitură și l-a lovit puternic pe Walter pe partea stângă. Cu toate acestea, lovitura a mers prea sus și a lovit transversala, menținând scorul la zero.

Rodriguinho intră și schimbă scenariul

Mijlocașul experimentat a intrat flămând în joc. Rodriguinho a ieșit din mijloc, a făcut o linie lăsând în nostalgie doi rivali și a lovit colțul lui César, care a făcut o salvare bună la 30. Două minute mai târziu, a lovit puternic din afara careului și l-a forțat pe arcaș să palmeze mingea.

VAR începe și asigură un alt penalty

Lovitura de colț nu a luat prea mult pericol, dar videoarbitrul a văzut o atingere de braț a fundașului Vitor Mendes, de la Juventude. Odată cu penalty-ul notat în recenzie, fundașul s-a revoltat și s-a plâns prea mult. A primit cartonașul galben, a continuat să protesteze împotriva marcajului și a fost din nou avertizat, fiind eliminat de pe teren.

În lovitură liberă, Elton a lovit aproape de mijloc, dar l-a dislocat pe César, care a sărit în stânga, și a ieșit la îmbrățișare.

Marquinhos intră la 19 din repriza secundă, dar pleacă înainte de final

Declanșat în locul lui Felipe Marques, în minutul 19 al etapei a doua, Marquinhos a fost înlocuit în timpul opririi, la opțiunea antrenorului Pintado. Pentru a asigura rezultatul, antrenorul a ales să-l pună pe Paulão și să întărească apărarea în ultimele minute.

următoarele jocuri

Pentru turul al patrulea din Serie A, Juventude revine pe teren duminică (1), la ora 11, când vizitează Botafogo la Nilton Santos.

Cuiabá joacă sâmbătă (30), la ora 19, împotriva lui Atlético-GO acasă. Cu toate acestea, clubul din Mato Grosso are o întâlnire la jumătatea săptămânii pentru turul trei al Copa Sudamericana. Miercuri (27), la ora 19:15, îl primește pe River Plate-URU la Pantanal Arena.

FIȘA CU DATE

TINERETUL 0 x 1 CUIABA
Data: 24.04.2022, duminică
Programa: 18:00 (din Brasilia)
Local: Stadionul Alfredo Jaconi, din Caxias do Sul (RS)
Arbitru: Paulo Roberto Alves Junior (PR)
Asistenți: Bruno Boschilia (PR) și Victor Hugo Imazu dos Santos (RELATII CU PUBLICUL)
VAR: Rodrigo Nunes de Sa (RJ)
obiective: Elton, la 38′ al reprizei secunde, pentru Cuiabá.
Cartonașe galbene: Jadson (JUV); Marllon, Elton, João Lucas (CUI)
Card rosu: Vitor Mendes (JUV)

TINERET: Cesar, Rodrigo Santos, Forster (Paulo Miranda), Vitor Mendes și William Matheus, Yuri (Jean Irmer), Jadson, Chico Kim (Guilherme Parede) și Oscar Ruiz (Bruninho), Capixaba și Pitta (Ricardo Bueno). Tehnician: Eduardo Baptista.

CUIABA: Walter, João Lucas, Allan Empereur, Marllon și Uendel, Marcão, Pepê și Valdivia (Rodriguinho), Felipe Marques (Marquinhos, mai târziu Paulão), Everton (Alesson) și André (Élton). Tehnician: Pictat.

Add Comment