Guito, Tibério din „Pantanal”, spune că primește multe nuduri: „Fotografii din cutia surpriză” | TV & Faimos

Când te uiți la Pantanal, e greu de crezut că, cu atâta experiență pe scenă, Tiberiuseste primul rol al vieții de guito, numele de scenă al Diogo Brito. Fan al versiunii originale a telenovelei, agronom și muzician în vârstă de 38 de ani era din mediul rural și până de curând a rămas deconectat si fara telefon.

În numele visului său, minerul Araxá a renunțat la anonimatul pentru a trăi personajul care a fost Sergio Reis, in prima varianta, in 1990. A meritat efortul si atatea teste! Guito se comportă în fața camerelor cu aceeași naturalețe ca cineva care vorbește cu Gshow într-un interviu exclusiv.

Guito, Tiberio din „Pantanal”, cu copiii săi în viața reală — Foto: Reproduction/Instagram

Singurul subiect pe care preferă să nu-l deschidă este identitatea soției sale, medicul veterinar cu care este căsătorit de 7 ani și are doi copii, Hector, din 4, și Laradin 7. Chiar fiind un nou zdrobi a doamnelor cu meme ale lui Tiberius îndrăgostițifaima nu i se duce la cap:

“Am văzut niște meme, mi se pare prea amuzant. Nici nu știam că este drăguț așa. Soția mea nu este geloasă.”

Guito își trăiește primul rol ca Tiberio în „Pantanal” — Foto: Reproduction/Instagram

La capitolul inimă, el explică că Guito și Tibério nu prea au în comun: „Acolo ne distanțăm cel mai mult. Cred că nu sunt romantic, nu i-am trimis niciodată o floare unei femei, de exemplu. . Guito este mai direct.”

Actorul se distrează și este chiar puțin timid când subiectul implică cântat îndrăzneț. Să spui ce primești Inbox, a creat chiar și o poreclă privată pentru nuduri:

“Mă cântă prea mult, e o nebunie. Acum nu pot să țin pasul, aș răspunde puțin, destul de toate. De la bărbați mă cântă mai mult și de la femei e o poză cu “cutie”, e o nebunie.”

Guito, Tibério din Pantanal, prezintă o formă bună și este pasitul revelație al „Pantanalului” — Foto: Reproduction/Instagram

Numele Guito a venit la meciurile de fotbal datorită unui membru faimos al familiei. Artistul este un văr al jucătorului german, porecla lui Ricardo Rogério de Brito, fost mijlocaș la Botafogo în anii 1980, care a jucat cu Diego Maradona la Napoli, Italia. „Mătușile mele și la școală îmi spuneau Dioguito Maradona, iar cei mai apropiați au început să-mi spună Guito”, explică el.

Aflați mai multe despre acest pionist și chitarist care, prin felul său autentic și simplu, a câștigat fani în toată Brazilia.

Guito îl joacă pe Tiberio în „Pantanal” — Foto: Globo

“Nu mă așteptam la asemenea repercusiuni. Primii prieteni cu care am vorbit s-au gândit că voi fi doar o figură care trece pe acolo și am ajuns să am un rol foarte expresiv. Sunt unele locuri care spun că știam replicile pe de rost, un putin exagerat.telenovela de cinci ori si la varsta de 6 ani prima data Velho do Rio m-a impresionat foarte mult.Seamana foarte mult cu bunicul meu, acel om care nu vorbea, tacut, cand si-a deschis gura a fost înțelepciune. . Eu și fratele meu ne-au iubit caii, de aici a venit pasiunea pentru telenovela.”

Guito este cântăreț și este mereu cu chitara sa — Foto: Reproduction/Instagram

“Sunt agronom, am călătorit prin toată Brazilia, sunt crescător de cai și chitarist. Pentru un rol de pion știam că dacă îmi pot prezenta stilul de viață, persoana mea, aveam o șansă mare. Eu’ întotdeauna mi-am dorit să joc, chiar am scris-o. Dar Guito se învârte în jurul muzicii și vreau să-mi continui spectacolele.”

Guito spune că îi place să ducă o viață liniștită și departe de faimă — Foto: Reproduction/Instagram

“Ma sperie cand mergi sa faci o poza cu un ventilator si vezi ca persoana tremura, nervoasa, ceea ce provocam noi e ciudat. Ba chiar sperie puterea pe care o avem de a influenta oamenii, foarte nebun. Vreau sa merg la mijlocul pădurilor. Nu am căutat niciodată faima, va fi o consecință. Rentabilitatea financiară este lentă, nu mă gândesc la termen scurt. Mă gândesc la termen mediu și lung, construit de jos în sus.”

Guito se joacă cu fiul său — Foto: Arhivă personală

„Viața se întâmplă în lumea reală. Să vă spun adevărul, m-am alăturat rețelelor de socializare cu mult timp în urmă, când mergeam la rucsac, dar trebuie să înțelegeți că nu corespunde realității. Să trăiți în lumea reală este mult mai bine. ‘cutie’. Eu zic că trenul funcționează în viața reală, în viața virtuală nu. De la bărbați mă cântă mai mult și de la femei sunt fotografii cu cutița.”

Guito spune că primește o mulțime de nuduri — Foto: Reproducere/Instagram

“Prefer să-mi țin familia departe de lumina reflectoarelor. Copiii sunt și ei în lumea lor jucând fotbal, normal. Soția mea este discretă, animal sălbatic, mai bine stai așa. Până acum cinci ani nici măcar nu aveam telefon mobil. . Nu este geloasă, suntem foarte sinceri unul cu celălalt, este medic veterinar. Suntem căsătoriți de șapte ani. Mă susține, când celălalt este bine, suntem bine. Nu pot fi niciodată amândouă rău.”

Guito preferă să-și lase copiii și soția în afara reflectoarelor — Foto: Arhivă personală

“Trăiesc în Rio de Janeiro și în Pantanal. Până se termină telenovela, trebuie să livrăm ce e mai bun. Sunt un miner de produse regionale, locale, braziliene, am un scop mare de a-mi promova agronomia. Am un emporium în Araxá (MG) și un magazin pe net pentru a încuraja munca producătorilor locali. Fac mult schimb cu Marcos Palmeira.”

Guito, Marcos Palmeira și José Loreto în culisele „Pantanal” — Foto: Reproduction/Instagram

Vezi prestația lui Guito în zona umeda

Tiberius îl rănește pe Levi pentru a-l apăra pe Muda

Add Comment