Corinthians îl bate pe So Jos și se stabilește în viceconducerea Campionatului Brazilian feminin

Corinthians a înscris prima lor dezamăgire în Campionatul brazilian feminin din 2022 luni după-amiază. Timão l-a vizitat pe São José la Estádio Martins Pereira și a depășit echipa cu 5-0, cu un hat-trick al lui Gabi Zanotti și încă două goluri ale Adrianei și Jheniffer, impunându-se în viceconducerea campionatului.

Corinthians au dominat total în meci și au pus presiune pe gazde încă din primele minute. Timão a avut mult timp să deschidă scorul, dar în scurt timp a lovit două goluri la rând pentru a intra în repriza secundă cu avantaj. În etapa finală, echipa lui Arthur Elias a ținut presiunea și a reușit derularea.

Programul Alvinegra: Corinthians se va întoarce pe teren duminica viitoare, într-un alt clasic al sezonului. Alvinegras se confruntă cu calea ferată, la ora 11, în Fazendinha.

Titularii

Antrenorul Arthur Elias a avut de-a face cu absențele lui Lelê și Bianca Gomes, care fuseseră disponibile, pe lângă absențele deja cunoscute. Pe de altă parte, a avut revenirea Liei Salazar și a lui Tamires, care erau la secția medicală.

Astfel, Corinteni a fost ales cu Paty, Paulinha, Andressa, Yasmim, Juliete, Diany, Gabi Zanotti, Jaqueline, Tamires, Gabi Portilho, Jheniffer.

Cârma mea

São José, la rândul său, a urcat pe teren cu Jessica, Juju, Poliana, Karen, Letícia Fagundes, Camila, Evellyn, Verónica Riveros, Rafa Marques, Larissa Vasconcelos și Bea.

cele 90 de minute

Prima data

La 20 de secunde de la începutul jocului, Corinthians au avut deja prima ocazie. Andressa i-a luat pasa lungă lui Gabi Portilho, care a centrat pentru Jheniffer liber în zona mică. Corinthiana s-a supus, dar Jessica a salvat, iar restul i-a revenit lui Jaque, care a KO.

În următoarea mutare, Jaque a avut din nou o bună ocazie când a primit pasa în interiorul suprafeței, dar a lovit și arcașul a mai făcut o apărare. Abaterea nu a fost suficientă și mingea mergea în poartă, dar fundașul a îndepărtat pericolul și arbitrul a marcat offside-ul tricoului 30 în oferta.

După aceste primele două sosiri, plecarea a devenit ceva mai studiată. Corinthians a urmat posesia și a avut alte ocazii în supunerea lui Paulinha și în lansarea lui Zanotti la Jheniffer, dar concluziile la poartă nu au fost eficiente.

În minutul 15, Timão a mai avut o ocazie bună când Yasmim a executat un corner în zona mică. Diany a câștigat scorul mare și a reușit o lovitură fermă de cap care a forțat-o pe Jessica să cadă și să facă o salvare bună. La scurt timp, São José a încercat să profite de un joc bun la contraatac și Larissa i-a făcut pasă lui Rafa, dar Andressa a sosit mai devreme pentru a îndepărta pericolul de jos.

Corinthians a avut din nou o ocazie bună cu Gabi Portilho, care a avut resturile după două cornere consecutive. Supunerea corinthianei la intrarea în zonă a fost bine salvată de Jessica. În următoarea mutare, Timão a deschis scorul, dar golul a fost anulat. Gabi Zanotti a ținut mingea în zona mică și a atins ieșirea portarului, care a făcut devierea. Restul a rămas cu Jaque, care a avut golul liber pentru a deschide scorul, dar jocul a fost invalidat pentru ofsaid.

Cu aproximativ 25 de minute rămase, gazdele au cerut penalty într-o mișcare de atac care a pus capăt dominației Julietei în zonă. Adversarii au cerut o atingere de mână, dar arbitrul nu a marcat nimic. Trei minute mai târziu, Yasmim a aruncat în aer bara transversală într-o lovitură liberă fără șanse pentru apărarea lui Jessica.

São José a avut cea mai bună ocazie cu Bea. Tricoul 11 ​​a primit pasa la intrarea în careu, a dominat și a lovit colțul porții, dar a trimis mingea afară. La momentul finalizării, de notat, jocul a fost oprit pentru ofsaid.

Corinthians a reușit în cele din urmă să deschidă scorul în ultimele momente ale primei reprize. Juliete a primit pasa pe stânga și a traversat în zona mică. Jheniffer a primit devierea, Jaque a primit resturile și l-a declanșat pe Zannotti, care a lovit colțul pentru a deschide scorul.

La următoarea licitație, echipa alvinegra a mărit scorul. Tamires a trimis mingea în înălțime și aproape să ajungă la gol. Jocul a explodat pe transversală, a învins-o pe portarul Jessica în joc și l-a găsit din nou liber pe Gabi Zanotti în zona mică pentru a marca golul secund al meciului.

În timpul opririi, al treilea gol s-a apropiat. Jheniffer a lasat centrarea sa treaca in zona din dreapta si ramasa a fost de la Jaque, care a terminat in corner si a vazut apararea interceptand jocul. Restul a fost Corinthiana la marginea suprafeței și Diany a terminat cu pericol, dar mingea a trecut pe lângă poartă.

În ultima mutare, Gabi Portilho a rămas cu devierea capului rămasă a fundașului și a modificat o lovitură de prima dată, dar a aruncat plasa din exterior. Astfel, prima repriză s-a încheiat cu o victorie parțială a echipei alvinegra cu 2 la 0.

A doua oară

Corinthians a revenit în repriza secundă cu două schimbări: Lia Salazar și Adriana au intrat pe teren în locul lui Jaqueline și Tamires. În prima încercare a lui Corinthians, tricoul 11 ​​era deja implicat. Gabi Portilho a primit pasa în interiorul suprafeței și a jucat cu Lia, care a deviat-o către Jheniffer pentru a-l declanșa pe Diany la intrarea în zonă. Finalizarea tricoului 8 a trecut însă peste poartă.

La scurt timp, mingea ridicată în zonă a lui Gabi Zanotti a fost plasată pe piept de Jheniffer. Lia Salazar și Adriana au încercat să finalizeze, dar apărarea a reușit să îndepărteze pericolul. Minutele următoare au fost multe schimburi de pase și apreciere a posesiei de către Timão.

La 15 minute s-a întâmplat al treilea gol. Gabi Zanotti a făcut centrare în zonă în căutarea Liei Salazar, dar marca a făcut tăietura înaintea ei. Restul, însă, a fost Corinthiana la intrarea în zonă: Adriana a omorât mingea în piept și a lovit-o pentru a umfla plasa Jessicai.

La scurt timp după gol, Arthur Elias s-a schimbat încă o dată și le-a pus pe Miriă și Mariza în locurile lui Paulinha și Diany. São José a avut o mare ocazie la scurt timp după, într-o lovitură liberă deviată cu o lovitură de cap de Poliana. Mingea a explodat la piciorul stâlpului și restul a fost adversarul, dar noul șut a fost salvat de Paty și jocul s-a oprit pentru ofsaid.

Corinthians a răspuns la scurt timp după un alt gol de la Zanotti, care și-a marcat hat-trick-ul în meci. Corintenii au schimbat pase în jurul zonei adverse, Gabi Zanotti a primit de la Mariza la intrare, a dominat și a lovit sus cu categorie pentru a-l acoperi pe portar și a pus 4 la 0 pe tabela de marcaj.

În minutul 25, Jheniffer a avut o mare ocazie să primească pasa lui Mariza la intrarea în careu, dar Jessica a părăsit poarta și a făcut o salvare bună. Câteva minute mai târziu, tricoul 9 și-a părăsit poarta. A primit aruncarea lungă, a câștigat marcajul, a dominat la intrarea în zonă și a lovit la ieșirea portarului pentru a umfla plasa, 5 la 0 pentru Timão!

Cu puțin peste 30 de minute, antrenorul lui Corinthians a făcut ultima schimbare la Timão și a pus-o pe Ellen în locul lui Jheniffer. În prima sa ocazie, tricoul 17 a marcat cu ia Salazar în interiorul suprafeței și a fost doborât, cerând penalty, dar arbitrul a ordonat ca jocul să continue.

În ultimele minute, Andressa a lovit de departe și a plasat mingea în unghiul drept al Jessicai, care a sărit pentru a face o apărare grozavă și a pus mingea în corner. Încărcarea scurtă a găsit-o pe Adriana, care a lovit sus, dar a trimis peste poartă.

În minutul 43, Yasmim a mai făcut o lovitură liberă grozavă. Tricoul 71 a plasat mingea în colțul stâng al portarului, care a făcut apărarea și a avut totuși ajutorul transversalei pentru a evita golul șase al lui Corinthians.

Fișa tehnică a São José 0 x 5 Corinthians

Concurență: Campionatul brazilian feminin
Local: Stadionul Municipal Doctor Mário Martins Pereira, São José dos Campos, SP
Data: 25 aprilie 2022 (luni)
Timp: 16:00 (din Brasilia)
Arbitru: José Guilherme Almeida E Souza
Asistenți: Diego Morelli de Oliveira și Bruno Silva de Jesus
obiective: Gabi Zanotti (de trei ori), Jheniffer, Adriana (Corinthians)

AȘA JOS: Jessica; Juju, Poliana, Karen (Vitria Calhau), Letcia Fagundes, Camila, Evellyn, Vernica Riveros (Sara), Rafa Marques, Larissa Vasconcelos (Ionara) si Bea (Julia Cipriani).
Tehnician: Paulo Cesar

CORINTIENI: Pat; Paulinha (Miri), Andressa, Yasmim și Juliete; Diany (Mariza); Gabi Zanotti, Jaqueline (Liana Salazar), Tamires (Adriana) și Gabi Portilho; Jennifer (Ellen Christine).
Tehnician: Arthur Elias

Vezi mai multe la: Corinthians Feminino și Campeonato Brasileiro.

.

Add Comment