Cele mai mari evenimente din viața fraților după părăsirea BBB 22 | BBB22

Eliminarea este întotdeauna un moment trist pentru participanții la BBB 22 – dar după ce părăsesc cea mai păzită casă din Brazilia, o lume nouă se deschide pentru fiecare dintre ei. Frații din Camarote dau un adevărat impuls carierei lor, în timp ce Pipocas reușește să atingă celebritatea visată. Vino să vezi tot ce se întâmplă în viața foștilor BBB care deja au părăsit realitatea!

Eliminat din BBB 22, Pedro Scooby își face primul selfie — Foto: Gshow

Eliminat din BBB 22, Gustavo își face primul selfie: „Visul devenit realitate” — Foto: Gshow

Gustavo abia a părăsit BBB și a mers la SporTV să comenteze despre Palmeiras, echipa sa favorită, la emisiunea „Tá na Área”. Fostul frate a fost prezent și în cabanele Marquês de Sapucaí, bucurându-se de paradele școlilor de samba din Rio.

Eliminată din BBB 22, Jessilane își face primul selfie „Recunoscătoare că a ajuns atât de departe” — Foto: Gshow

Fosta soră s-a bucurat doar să vadă diferitele vedete care o urmăresc pe rețelele de socializare, s-a întâlnit cu niște foști BBB și a fost prezentă și la Sapucaí, unde s-a bucurat alături de „nașele” ei Linn da Quebrada și Natália.

Eliminată din BBB 22, Natália își face primul selfie „M-am rănit în orice fel” — Foto: Gshow

Linn da Quebrada în primul ei selfie — Foto: Gshow

Linn da Quebrada, care a participat la serialul Segunda Chamada, de la TV Globo, a spus că intenționează să joace mai des. Cu o legiune de fani – celebri și anonimi – cuceriți cu carisma ei în realitate, a primit chiar mesaje de la puternica, Anitta. Va veni cineva feat în jurul? 👀 Lina a fost prezentă și la Sapucaí, în cadrul paradelor școlii de samba din Rio de Janeiro.

Eliminată din BBB 22, Slovenia își face primul selfie: „Cea mai incredibilă experiență pe care am trăit-o” — Foto: Gshow

Imediat ce a ieșit din casă, fosta soră, care este fan deschis a lui Luan Santana, a primit o invitație specială pentru a participa la spectacolul cântăreței. Slovenia a împachetat și un mall atunci când a organizat un eveniment, conducând o mulțime în spatele ei și a dat o schimbare lookului, trecând printr-o armonizare facială. Ea a avut, de asemenea, o întâlnire specială cu ambasadorul sloveniei și a aflat mai multe despre țara care i-a inspirat numele. Ah, relația cu Lucas merge din ce în ce mai puternic!

Eliminat din BBB 22, Lucas își face primul selfie „The Baron is back” — Foto: Gshow

Studenta la medicină a câștigat mai multe răsfățuri de la fani, în special, un inel de purtat cu Slovenia, oferit de fanii cuplului EsLu. A trăit și reîntâlnirea cu iubitul său, face public pe rețelele de socializare și și-a plesnit privirea, punându-și fatete pe dinți.

Eliminată din BBB 22, Laís își face primul selfie „A fost o experiență unică” — Foto: Gshow

După ce a părăsit reality-show-ul, doctorul a fost primit de o caravană în orașul ei natal, Crixás, din interiorul orașului Goiás. În plus, ea a întâlnit deja câțiva prieteni de la BBB 22 – inclusiv aventura ei, Gustavo, cu care și-a continuat relația. De asemenea, a participat la mai multe evenimente, cum ar fi Carnavalul Sapucaí, și a făcut publicitate.

Eliminat din BBB 22, Vinícius își face primul selfie: „Cel care a cunoscut cândva lumina nu se va teme niciodată de întuneric” — Foto: Globo

Ceara s-a întâlnit cu Juliette, campioană BBB 21, după ce a primit o invitație de la cântăreață să meargă la spectacolul ei. A adunat mai mulți fani în prezență la mall-ul din orașul natal și, recent, și-a schimbat aspectul lipindu-și fatetele pe dinți. De asemenea, a profitat de noile prietenii pe care le-a făcut în realitate și chiar a defilat la Sapucaí, la școala Império Serrano, alături de Larissa și Luciano.

Eliminată din BBB 22, Jade Picon își face primul selfie: ‘Bora?’ — Fotografie: Gshow

Fosta soră a făcut mai multe reclame și a mai spus clar că este interesată să lucreze ca actriță. Prezentă la evenimente, în special la festivaluri de muzică populară, ea a atras atenția la Lollapalooza, în São Paulo, iar recent a călătorit în Statele Unite pentru a se bucura de Coachella, California, unde a cunoscut-o chiar și pe cântăreața Anitta, care a fost una dintre atracțiile evenimentului.

Larissa își face primul selfie în afara casei BBB 22 — Foto: Gshow

Fosta soră profită de faima pe care a câștigat-o cu reality show-ul și nu ratează ocazia de a fi prezentă la evenimente. Ea a devenit virală vizitând vechea ei școală și făcând un mic dans pe hitul lui Ludmilla „Socadona”. Recent, și-a pierdut chiar dintele la un grătar, distrând internauții. Alături de alți foști BBB, nativul din Pernambuco a defilat și prin școala Império Serrano în timpul Carnavalului de la Rio.

Brunna Gonçalves își face primul selfie în afara BBB 22 — Foto: Gshow

Barbara își face primul selfie în afara casei BBB 22 — Foto: Gshow

Fosta soră a jucat la mai multe evenimente și a făcut campanii publicitare. Ea a fost recent la Marquês de Sapucaí, bucurându-se de Carnavalul Carioca alături de alți frați.

Maria — Foto: Globo

Fosta soră a făcut mai multe repetiții și lucrări de publicitate. De asemenea, s-a mutat și a distribuit pe rețelele de socializare, unde a câștigat peste 2 milioane de urmăritori după participarea sa la BBB 22. Recent, a stârnit controverse în rândul Lollipopers când a părăsit grupul de mesaje creat de ei și are programat un spectacol în marea finală. al Fratelui Mare Brazilia.

Naiara Azevedo își face primul selfie în afara casei BBB 22 — Foto: Gshow

După BBB 22, cântăreața a devenit ambasador pentru marile branduri și continuă cu un program plin de spectacole. În afara casei, Naiara a lansat și piesa „50%”, un parteneriat pe care l-a înregistrat cu Marília Mendonça anul trecut. În plus, intenționează să mențină prietenia cu „comadresele” Jessilane, Natália și Linn da Quebrada, ba chiar a creat un grup pe aplicația de mesagerie cu fostele surori.

Rodrigo face primul selfie după eliminarea BBB 22 — Foto: Gshow

Fostul frate și-a îndeplinit visul de a o întâlni pe Anitta și a comentat că a primit mai multe sfaturi de la cântăreț. Profitând de faima de după realitate, a fost prezent într-o serie de evenimente, printre ele, Lollapalooza, unde chiar a sărutat-o ​​pe Viih Tube, fosta soră a BBB 21.

Din păcate, Rodrigo a avut un accident de mașină la primele ore ale zilei de 31 martie și de atunci a fost internat la Hospital das Clínicas din São Paulo. A fost nevoit să se supună de urgență la două intervenții chirurgicale: una la cap, în urma traumatismei craniene suferite, și alta la picior, în urma unei fracturi deschise. Câteva zile mai târziu, a suferit o altă intervenție chirurgicală la piciorul drept. Recent a fost externat din UTI și continuă să se recupereze cu kinetoterapie și exerciții neurologice.

Luciano își face primul selfie după Eliminarea la BBB 22 — Foto: Gshow

Ascultă podcastul „BBB is on”:

Add Comment