Cea mai bună apărare x cel mai bun atac: Flamengo și São Paulo se duelează în semifinala Braziliei Sub-20 feminin | fotbal feminin

În căutarea unui loc în finala Braziliei feminine Sub-20, Flamengo și São Paulo se înfruntă joi (2), de la ora 15:00, la Gávea, la Rio de Janeiro. Prima manșă pune față în față cea mai bună apărare și cel mai bun atac al competiției.

Pentru a încălzi duelul, GE i-a intervievat pe fundașul Lorena, de la Flamengo, și pe atacantul Serrana, golgheter în campionat pentru São Paulo.

Una dintre cele responsabile pentru marea performanță a apărării carioce, Lorena este fan clubului încă de când era mică. Fundașul în vârstă de 19 ani a spus că a trăit un vis apărându-și echipa favorită.

– Relația mea cu Flamengo este ceva ieșit din comun. Sunt roș-negru de când eram copil și îmi îndeplinesc un vis personal. Sincer să fiu, mi-am dorit întotdeauna să fiu aici, așa că iau fiecare zi foarte în serios. Mă consider foarte privilegiat să port Mantaua Sacră.

Lorena, fundașul lui Flamengo, sărbătorește clasarea pentru semifinala Braziliei Under-20 – Foto: Foto: Disclosure / Flamengo

+ Doriți să vă transformați cunoștințele de fotbal în premii în bani la fiecare rundă a Brasileirão? Accesați Cartola Express!

Apărarea lui Flamengo a primit doar un gol în nouă jocuri până acum. Lorena a declarat că fetele sunt deja foarte conectate, dar a cerut mai multă atenție împotriva São Paulo.

– Ne înțelegem foarte bine pentru că există dialog. Am vorbit mult înainte și după antrenament. Un alt punct important, după părerea mea, este că ne taxăm foarte mult. Cred că asta a creat un raport care reflectă faza bună pe teren. Suntem cea mai bună apărare din competiție, dar nu ne putem relaxa niciodată. Trebuie să fim porniți pentru cele 90 de minute.

Lorena, fundașul lui Flamengo, în acțiune la Brazilia Under-20 – Foto: Disclosure/Flamengo

Un pic mai multă atenție chiar merită. În principal, pentru că, de cealaltă parte, este São Paulo, echipa cu cel mai bun atac. Sunt 48 de goluri marcate în nouă jocuri, o medie incredibilă de peste cinci goluri pe meci. Serrana, golgheterul competiției cu nouă goluri, are un an grozav.

– Este sezonul de vis. Nu mi-am imaginat că se poate întâmpla asta. În meciul cu Grêmio, am fost încântat, a fost ca o finală pentru noi. Nu pot decât să-i mulțumesc lui Dumnezeu. Acele momente pe care fotbalul le oferă, cine joacă mereu le așteaptă. Sunt foarte multumit de acest proces.

Serrana, din São Paulo, este golgheterul brazilian Under-20 – Foto: Disclosure/São Paulo

Pentru a arăta puterea atacului din São Paulo, trebuie doar să priviți masa de artilerie a competiției. Dintre cei cinci jucători cu cele mai multe goluri, patru sunt din São Paulo. Serrana, are nouă goluri, Emelli și Isa, câte șase, iar Bruna Pelligrinelli, cinci.

– Suntem foarte aproape. În meciurile împotriva lui Santos și Corinthians, puteai vedea asta, toată lumea alergând pentru toată lumea. Golurile vin ca urmare. Nu există nicio competiție între noi pentru a vedea cine va fi golgheterul. Sunt lângă fete grozave, care au același scop ca și mine. Deci, este foarte îmbucurător, sunt foarte fericit. Mă descurc mult mai bine decât credeam.

São Paulo sărbătorește calificarea în semifinalele Campionatului Brazilian feminin sub 20 de ani — Foto: Adriano Fontes/CBF

Cu ochii pe calificarea în finala Braziliei Under-20, rivalii au planificat joi (2) prima manșă, care se va disputa acasă la Flamengo, la Gávea.

– Este o semifinală de campionat și pregătirea a fost puternică și intensă, ca întotdeauna. São Paulo are o echipă foarte bună și noi la fel. Va fi un joc grozav și cred că mulți oameni așteaptă asta. Ne pregătim să luptăm pentru victorie și vom lăsa totul pe teren – a conchis Lorena.

– Studiem echipa Flamengo, mai ales ca au trei jucatori care au fost aici (Gica, Ingrid si Cris). Dacă nu mă înșel, sunt titulari, le cunoaștem calitatea. Am reușit să găsim câteva puncte ale echipei lor care, dacă ne aplicăm munca, vom ieși înainte – a comentat Serrana.

Programul semifinalelor Braziliei Under-20

  • 6/2 – 15:00: Flamengo vs São Paulo (Rio de Janeiro, RJ)
  • 09/06 – 15:00: São Paulo vs Flamengo (Cotia, SP)

Să mergem brazilian! Cea mai mare ofertă de jocuri la un preț care dă joc. Abonați-vă la Premiere!

Podcastul ge Flamengo este disponibil pe următoarele platforme:

  • 🎧 Globoplay – faceți clic aici pentru a asculta!
  • 🎧 Spotify – faceți clic aici pentru a asculta!
  • 🎧 Google Podcasturi – faceți clic aici pentru a asculta!
  • 🎧 Apple Podcasturi – faceți clic aici pentru a asculta!
  • 🎧 Pocket Casts – faceți clic aici pentru a asculta!
  • ▶️ Apasă pe play!

Vezi: totul despre Flamengo pe ge, pe Globo și pe sportv

Add Comment