ce au făcut deja foștii BBB în afara casei

Între cutii și floricele, participanții care au părăsit „BBB 22” (TV Globo) s-au agitat deja afară. Printre „anonimi” – care acum au milioane de urmăritori pe rețele -, viața după realitate include participarea la programe, publicitate pe rețelele de socializare și chiar unele transformări ale look-ului. Cât despre cabane, „fama” nu a mai provocat ciudățenie. Dar nu se poate nega că perioada de după program ajută la darea de vizibilitate lucrărilor și chiar la decolarea pe noi fronturi.

Mai jos, aflați puțin mai multe despre noile demersuri ale celor care au trecut prin ediție:

Eliezer: Experimenting Fame

Ultimul participant care a părăsit programul înainte de marea finală, marți, designerul, deocamdată, a avut timp doar să treacă prin programele emițătorului, precum cafeaua cu Ana Maria Braga, la „Mais Você” (TV Globo) , este cel „BBB Chat” (Globoplay), cu Rafa Kalimann.

Scooby: Paradă pentru tineret

Surferul a plecat din casă tocmai la timp pentru a se bucura de Carnaval: pe locul 16 eliminat din reality show, a părăsit programul joia trecută și, vineri, deja dansa samba la Sapucaí.

Pe lângă faptul că s-a bucurat de petrecere alături de soția sa, modelul Cintia Dicker, sportivul a defilat și pe bulevard: a traversat podiumul de samba alături de șefii Mocidade Independente de Padre Miguel.

Nu s-a oprit aici, Scooby s-a bucurat de fiecare zi de sărbătoare, fiind prezent în cabane de pe bulevard.

Pedro Scooby și Cintia Dicker în Sapucaí

Imagine: Dilson Silva / AgNews

Gustavo: fotbal și Sapucaí

Pasionat de fotbal, „vânătorul de acadele” a primit o invitație super-specială imediat ce a părăsit realitatea: comentând echipa sa, Palmeiras, la emisiunea „Tá na Área” de la SporTV. În program, a câștigat un tricou trimis chiar de Verdão.

Fostul geam a atins și marca de 1,5 milioane de urmăritori pe Instagram. Pe lângă faptul că și-a redescoperit aventura în emisiune, doctorul Laís, absolventul de drept s-a bucurat de Carnaval în cabanele Sapucaí — unde l-a putut vedea pe Pedro Scooby, aliatul său în casă.

Jessilane: aspect nou și distracție la Carnaval

În afara casei, Jessi a glumit că deja simte „primele simptome ale virusului ryca”. Profesorul, care a fost a 14-a persoană care a părăsit reality-show-ul, și-a arătat noul look pe rețelele de socializare.

Profesorul, care nu prea se machia acasă, a avut mare grijă în producție să se bucure de Carnaval — și a fost prezent în cabanele lui Sapucaí. Acolo și-a găsit „comadresele”, Linn da Quebrada și Natalia. La fel ca și alte foste surori, Jessi și-a făcut reclamă pentru un brand de cosmetice care sponsorizează reality show-ul.

Jessi - Redare/Globoplay - Redare/Globoplay

BBB 22: „Comadresele” Linn da Quebrada, Natália și Jessi s-au întâlnit la Carnaval

Imagine: Reproducere/Globoplay

Natalia: samba no pé și machiaj

Eliminată pe al 14-lea perete, Natália Deodato a părăsit deja reality-show-ul cu o programare pe agendă: sora a fost invitată să defileze de Beija-Flor la Carnavalul de la Rio de Janeiro. A promis și împlinit: vinerea trecută, sora a traversat Sapucaí ca punct culminant într-unul dintre flotele școlii, care a intrat pe bulevardul celebrând oamenii de culoare cu samba-enredo „Împărăteț, gândul este să audă vocea Beija-Flor” .

Natália - Paulo Tauil /BrasilNews - Paulo Tauil /BrasilNews

Fosta BBB Natália Deodato defilând pentru Beija-Flor la Carnavalul de la Rio de Janeiro

Imagine: Paulo Tauil /BrasilNews

Pe lângă faptul că se descurcă bine pe podiumul de samba, designerul de unghii s-a confirmat și că este prezent în unele dintre cele mai căutate cutii din Rio. Ea a profitat și de zilele de sărbătoare pentru a face câteva „publicații” pe rețelele de socializare, precum conținut pentru un brand de machiaj, arătând pregătirea look-ului pentru petreceri.

Linn da Quebrada: Carnaval și concentrează-te pe actorie

La mai puțin de două săptămâni afară din casă, cântăreața Linn da Quebrada, pe locul 12 eliminată din „BBB 22”, are deja planuri să investească în continuare în cariera ei. Artista a participat și la un reportaj special la „Fantástico”, precum și la Jade Picon și la „Encontro”, ambele atracții de la TV Globo.

Lina ar trebui să cânte în finala reality-show-ului, la fel și alți ex- cântăreți BBB, precum Naiara Azevedo și Maria. Artistul a vizitat și cabanele Sapucaí în acest carnaval. Acolo, ea a fost una dintre cele mai prestigioase absolvente și a pozat alături de fani și artiști.

Slovenia: întâlniri minunate post-realitate

Modelul și Miss Pernambuco 2018 a fost în plină desfășurare de când a plecat din casă, fiind a 11-a eliminată din reality show. Eslô l-a găsit pe iubitul ei, Lucas Bissoli, care a pozat pentru repetiții și a avut deja puțină publicitate.

Fosta soră a primit și o invitație specială: s-a întâlnit cu ambasadorul slovei în Brazilia, și a primit câteva cadouri, pe lângă faptul că a încercat o băutură tipică țării.

Lucas: „baron” și model

Barão da Piscadinha continuă cu Facultatea de Medicină închisă — deocamdată, scopul este să profităm de faima după realitate pentru a investi în publicitate. După ce și-a reînnoit aspectul, cu lentile de contact pe dinți, iubitul sloven tocmai a făcut o ședință foto pentru o revistă.

Pe lângă „pub-uri” – el a colaborat cu un brand de fast-food, de exemplu – Lucas pariază pe eseuri ca model.

Laís: „publis” și Sapucaí

Medicul, al nouălea eliminat din reality show, cu 91,25% din voturi, profită de laurii programului. A fost întâmpinată în orașul ei natal, Crixás (GO), cu un caravan. În săptămânile următoare, a profitat de ocazie pentru a se dedica rețelelor de socializare: a înregistrat videoclipuri cu look-uri, a făcut repetiții și a creat publicitate pentru un brand de cosmetice și o companie de epilare.

Laís s-a confirmat de asemenea că este prezentă în cabanele Sapucaí din acest Carnaval, unde a pozat alături de iubitul ei, de asemenea, fostul BBB Gustavo.

laís - Luciola Vilella/UOL - Luciola Vilella/UOL

Gustavo și Lais arată că dragostea continuă în afara casei de la „BBB 22”

Imagine: Luciola Vilella/UOL

Vyni: paradă prin Sapucaí și rețelele sociale

Al optulea participant eliminat din „BBB 22”, Vynisegue cu un ochi pe cariera unui influencer digital. Cu peste 4,8 milioane de urmăritori, a ajuns deja la „pub-uri” și a fost prezent la evenimente – pe lângă faptul că a participat, de exemplu, la Lollapalooza, în São Paulo.

Influențatorul a fost și la Sapucaí și a defilat pentru Império Serrano, alături de Luciano și Larissa. În afara casei, Vyni și-a reînnoit aspectul cu dinți protetici și și-a adunat fanii la un mall din Juazeiro do Norte, Ceará.

Jade Picon: sezon internațional și accent pe rețele

Influențatorul digital și femeia de afaceri nu s-a oprit de când a plecat din casă. A șaptea eliminată din program, „rivalul” lui Arthur Aguiar continuă să posteze conținut și look-uri fastuoase de fashioniste pe rețelele ei de socializare.

Jade a câștigat spațiu după plecarea ei – inclusiv un reportaj special despre „Fantástico” și participarea la „Altas Horas”, atracții de la TV Globo. Ea a devenit o ambasadoră a mărcii, ca o companie de epilare.

Jade - Reproducere/Globoplay - Reproducere/Globoplay

BBB 22: Jade Picon pozează cu Anitta în Los Angeles

Imagine: Reproducere/Globoplay

Influențatoarea – care a vorbit deja public despre dorința ei de a fi actriță – a fost prezentă și la festivaluri de muzică importante, precum Lollapalooza, din São Paulo. În aprilie, ea a participat și la Coachella în Statele Unite. Acolo a cunoscut-o chiar și pe cântăreața Anitta, cu care a avut un „curs de dans”. La începutul acestei săptămâni, Jade încă se bucura de sezonul internațional din California alături de fratele ei, Leo Picon.

Larissa: prezenta la evenimente si influencer

Fostă casă de sticlă, Larissa Tomásia a fost a șasea persoană care a părăsit „BBB”. Aici, ea continuă să profite de repercusiuni după perioada pe care a făcut-o la reality show pentru a investi în rețelele de socializare.

Influențatorul digital nu a atins încă pragul milionului de urmăritori, dar a făcut deja ceva reclame și a participat la evenimente. Ea a fost, de exemplu, la petrecerea de caritate din São João de Thaynara OG și a fost prezentă la Carnavalul Carioca, unde a defilat prin Império Serrano. Larissa și-a văzut și numele devenind viral după o vizită la vechea ei școală – zvonurile că ar fi fost plătită să meargă acolo au căpătat amploare pe rețele, dar ea a negat.

Larissa - ROBERTO FILHO / BRAZIL NEWS - ROBERTO FILHO / BRAZIL NEWS

Viny, Larissa și Luciano deschid prezentarea de modă Império Serrano

Imagine: ROBERTO FILHO / BRAZIL NEWS

Brunna Gonçalves: actorie și carnaval

A cincea eliminată din realitate, Brunna Gonçalves și-a propus să se joace cu „fama” fabricii de editare – și vorbește despre acest subiect până astăzi în biografia ei de pe Instagram. Pentru a se concentra asupra carierei sale de influencer digital, artista a decis să părăsească baletul cântăreței Ludmilla, soția ei.

Pe lângă reclamele pe rețelele de socializare, dansatorul și influencerul își dorește să devină și actriță. Primul pas a fost o participare specială la programul umoristic Tô de Graça, de Multishow. „Mi-a plăcut experiența”, a spus ea pentru Gshow.

La Carnaval, Brunna a fost prezentată în parada pentru Beija-Flor – la fel și Natália Deodato.

Barbara: eseuri și publicații

Eliminată cu una dintre cele mai mari respingeri ale sezonului, cu 86,02% din voturi, gaucho-ul Bárbara Heck continuă să aibă lucrări ca model. În profilul ei, ea a distribuit clicuri ale eseurilor produse după ce a părăsit casa.

În prezent, are 1,5 milioane de urmăritori pe Instagram, unde a distribuit ceva conținut despre rutina sa de fitness, de exemplu — și chiar a făcut câteva „publicații” pentru companii din sector. De asemenea, Bárbara a intrat în direct cu nutriționiști pentru a explica mai multe despre obiceiurile ei alimentare de acasă, care au fost un motiv de critică în interiorul și în afara casei.

Maria: spectacol și conținut pentru adulți

Expulzată din casă după ce a agresat-o pe Natália cu o găleată, Maria a fost departe de rețelele de socializare pentru ceva timp după ce a părăsit reality-show-ul. Actriță, cântăreață și compozitoare, artista a înregistrat chiar și un videoclip care abordează ieșirea tumultoasă.

În luna martie, a participat la programul Encontro, de la TV Globo, și a trecut prin atracții precum TVZ, de la Multishow. Ea a înregistrat chiar și conținut publicitar, inclusiv pentru Globoplay, pe lângă un brand de cosmetice. Maria a realizat și un eseu senzual pentru revenirea ei pe OnlyFans!, un site de conținut pentru adulți.

Cântăreața este, de asemenea, confirmată a fi în line-up-ul marelui final de la „BBB 22”.

Naiara Azevedo: program de spectacole și parteneriate

Cântăreața rămâne fermă în cariera muzicală după ce a părăsit casa, în a treia săptămână de reality. După imbroglioul cu familia Mariliei Mendonça, Naiara a lansat piesa 50%, pe care o înregistrase cu artista înainte de a muri, în noiembrie, într-un accident de avion. „Sper să vă placă și să simțiți cât de mult a fost și este specială această înregistrare pentru mine”, a comentat fostul BBB la lansarea piesei.

Naiara a lansat și un alt EP din proiectul „Baseado em Fatos Reais”, cu trei piese noi — una dintre ele, „Laranja” cu Gabriel Gava. Artista își continuă programul de spectacole în toată țara și are programată și un spectacol în finala programului, marți aceasta — pe lângă ea, Linn da Quebrada și Maria vor susține și spectacole la finalul realității.

„Nanacita” mai găsește loc pe agenda acțiunilor de publicitate. Ea a devenit chiar ambasador pentru o marcă de balsamuri.

Luciano: Carnaval și bună dispoziție

„A venit faima”, glumește pe Instagramul său Luciano Estevan, primul eliminat din realitate. Apropo de rețelele de socializare, fratele a realizat deja o ispravă expresivă: a cucerit peste 1 milion de urmăritori pe profilul său și continuă să acționeze ca un influencer digital. Pe lângă dansuri și videoclipuri pline de umor în stil TikTok, Luciano reușește să facă un cuib cu publicitate digitală – a făcut deja reclamă pentru mărci de gustări și pentru un lanț de fast-food.

În acest carnaval, fostul frate a fost și el pe bulevard: alături de Larissa și Vyni, a defilat pentru Império Serrano în Sapucaí.

Cine vrei să câștige „BBB 22”?

Total de 318045 dorințe

Votul UOL nu are caracter științific sau influență asupra rezultatului programului TV Globo

Urmărește acum: „Realitate – Brazilia la televizor”

Am vorbit deja cu foștii BBB care au regretat, cu cei care au stârnit controverse și acum, în „Realități – O Brasil na TV”, un documentar în trei episoade produs de stropi și MOV.docpovestim începuturile și culisele reality show-urilor din Brazilia.

Add Comment