Cartolouco se apără de critici pentru o luptă cu Rogério

În formarea celui de-al patrulea DR al „Power Couple 6”, Albert Bressan, soțul Adryana Ribeiro, a anunțat votul pentru Gabi Augusto și Cartolouco și a citat implicarea jurnalistului în confuzia care a dus la retragerea cuplului Baronesa și Rogério din reality show-ul de la RecordTV. Fostul „A Fazenda 12”, apoi, a relatat că cioburi de sticlă sparte de tatăl lui MC Gui i-au lovit fața.

„Eu și Dri suntem împotriva oricărui fel de agresiune, lipsă de respect. Săptămâna trecută a fost un episod foarte greu în casă pentru toată lumea și am luat mereu partea liniștirii, a separării, a nu lăsa lucrurile să ajungă acolo unde au ajuns. În cazul Baronesei iar Rogério cu Cartolouco cu Gabi, noi am despărțit-o pe baroneasă aici, Rogério a mers cu el la baie și apoi aici am îmbrățișat ușa, Dri a rămas cu baroana în colț. După aceea am mers cu baroana în dormitor”, Albert. începu Bressan.

Cartolouco a vrut să intre în cameră și am ținut ușa cu piciorul. După ce am plecat, el a avut toată acea neînțelegere și eu eram în vestiare când l-am văzut pe Rogério alergând, supărat. Eu, mai mult ca oricând, am fugit, l-am apucat, am ajuns să-i rup hainele și a ajuns să se întâmple. După ce s-au întâmplat toate acestea în acea tragedie, Rogério era escortat într-o zonă sigură și în acel moment era complet scăpat de sub control. Cartolouco era la fereastră și mi-a spus: „Albert, te înțelegi cu asta, faci parte din ea și ești introdus”. La petrecere, Dry a vrut chiar să discute și să curețe lucrurile cu Cartolouco la aspectul jocului. El a spus: „A fost un fel de scenă de rugby cu tine și Rogério”. Oricum, a fost o noapte foarte grea pentru noi, foarte traumatizantă.
Albert Bressan

„Vrei să spui că subjurez ceea ce ai făcut?”, a întrebat Crazy Crazy. “Nu spun asta. A fost foarte greu și, după părerea noastră, atunci când este o problemă aici, publicul este cel care o rezolvă. Deci, prin această lectură, votul nostru este pentru Cartolouco și Gabi pentru ca, în cele din urmă, mergeți la un DR publicul de afară rezolvă această problemă a episodului care s-a petrecut aici, în casă”, a explicat soțul Adryana Ribeiro.

Cartolouco, atunci, a luat cuvântul pentru a aduce versiunea sa asupra faptelor. — Să spui că mereu rupi certurile este o minciună, se răsti el.

„Nu. Am întrerupt această luptă”, gândi Albert Bressan. “Calmează-te, vorbesc acum și te-am respectat. Prima dată când te-am votat, a fost pentru că ai stat afară la primul întrerupător de curent în timp ce eu aveam de gând să-l despart pe Hadballa și Matheus și Karol și Brenda. Erai acolo. zâmbind și spunând: “Omorâți-vă. Continuați”. Asta e un punct. Atât de mult încât nu aprobi o luptă încât te-ai dus acolo să te despărți. Foarte bine ce ai făcut, da, după ce am fost aruncat înăuntru. fata cu apa, jet de suc in fata. Rogério s-a dus acolo sa o cheme pe Gabriela la lupta. S-a dus acolo si a lovit paharul care mi-a prins fata. Te intelegi cu asta”, a raspuns participantul.

Cartolouco a mai declarat că l-a căutat pe Rogério după confuzia larg răspândită în direct de la RecordTV pentru a clarifica episodul în care își chema iubita să lupte.

M-am dus în dormitor, da, că tot ce fac aici am recunoscut mereu, e felul meu. M-am dus să-l caut pe Rogério pentru că mi-a amenințat iubita. Nu voi accepta asta. Deci, bine, accept votul lui și vă vom vota. Nu am vorbit cu voi pentru joc și nimic. Am fost supărat de barbaria pe care am trăit-o aici. M-ai îmbrățișat, te-am îmbrățișat și eu și m-am dus acolo să vorbesc cu tine. Am vrut să merg acolo și să vorbesc cu tine. În niciun moment nu ameliorez durerea lui Rogério și a voastră doi pentru că respect ceea ce sa întâmplat. Respect că ai încercat să-l despart pe Rogério pentru a nu da ce s-a întâmplat. te-am felicitat si eu. Trebuie să-ți amintești și de lucrurile bune care îți spun pentru că joci jos amintindu-ți lucrurile rele. Nu uita de lucrurile bune.
nebun

“Nu îi apăr pe Rogério și Cartolouco. Apăr pacea în casă pentru că s-a încurcat cu toată lumea. Și nu mă voi lupta pentru a mă despărți. Ceea ce am făcut a fost să-i izolez așa cum a făcut Adryana pentru a evita un tragedie. A fost ceva care a pierdut controlul. Mi-aș folosi puterea și mi-aș folosi-o în favoarea lui pentru că ar fi putut fi rănit”, a explicat Albert Bressan. „A fost aproape”, a spus jurnalistul. “Nu e pe subiectul ala. Ceea ce urma sa fac era sa o termin cat mai repede. A durut pe toata lumea. Violența nu este legală pentru nimeni”, a conchis omul de afaceri.

Rogério x Cartolouco x Galisteu „îngroziți”

După eliminarea cuplului Andreia Andrade și Nahim în al treilea DR, săptămâna trecută, Rogério și Cartolouco au incendiat conacul puterii și chiar au stârnit uimire în prezentatoarea Adriane Galisteu de teamă să nu plece la o agresiune.

Pentru a oficializa sfârșitul celui de-al treilea DR, prezentatorul a mers în direct la casă pentru a comunica moștenirea DR lăsată de eliminați. Cartola nebună abia aștepta ca ea să termine de vorbit pentru a tachina. “Hai. Manipularea va continua. Haide”, a tras ea. „Stai, Record a manipulat-o? Asta e?”, a întrebat Rogério. „Nu ești nimic”, strigă Crazy Cartola.

Omul de afaceri a schimbat insulte cu jurnalistul, l-a văzut venind spre el și, pentru a doua oară în închisoare, i-a aruncat apă în față. „Du-te și ia-ți c*”, a țipat el.

Fără să înțeleagă nimic, Adriane Galisteu a revenit să încerce să comunice cu locuitorii conacului puterii. “Băieți! Mussunzinho, ajută-mă. Hei, Rogério, Baronesa, voi tocmai v-ați adunat și trebuie să vibreți în altă melodie”, a strigat el.

Între timp, cuplurile alergau să-l despartă pe Rogério și Cartolouco în diferite colțuri ale camerei pentru a calma lucrurile. Influencerul Gabi Augusto, iubita jurnalistului, l-a înjurat pe omul de afaceri cu un ‘fund’ şi l-am auzit provocând. „Ia-mă”, a concediat tatăl lui MC Gui.

Cartolouco, deci, și-a pierdut mințile cu provocarea lui Rogério la adresa iubita lui. “Ce primesc, nenorocitule? Rahatu, dezgustător. Nu vorbi cu Gabriela, nu, bost. Machista de rahat, agresor”, a strigat el.

Cu programul difuzat în direct la RecordTV, Galisteu nu a avut succes într-o nouă solicitare de atenție și a renunțat să mai vorbească cu cuplurile. “Sunt îngrozit aici. Există un agent de securitate aici, un agent de securitate acolo și nu m-am putut întoarce. Vom urmări. Băieții tocmai s-au întors și este foarte greu de rezolvat. Știu ce se va întâmpla, ” el a spus.

La conacul puterii, și Rogério s-a înfuriat când a auzit acuzația de agresor și a alergat împotriva lui Cartolouco. “Dă-mi drumul. O să mă elimin”, a strigat el, în timp ce îi împingea pe Baronesa și pe Matheus Sampaio. Cu toate acestea, a fost dus în cămara conacului puterii pentru a ieși din scena disputei.

Producția reality-show-ului RecordTV, apoi, a tăiat semnalul Playplus, platforma de streaming live a programului, pentru o conversație privată cu cuplurile și a revenit să prezinte scene din conac aproximativ trei minute mai târziu.

Cuplul Putere 6: Adryana și Albert, Brenda și Matheus și Gabi și Cartolouco sunt la DR: Cine vrei să rămâi?

Total de 6815 dorințe

Power Couple 2022: faceți cunoștință cu noile cupluri din realitate

Add Comment