BBB22 de întoarcere? Sondajele arată o creștere a voturilor în AP

Nimeni nu se îndoiește de puterea brutăriei, susținută de Arthur Aguiar, la sfârșitul BBB22. La urma urmei, toți adversarii fratelui au fost eliminați cu procente considerabile, în timp ce actorul nu și-a asumat niciodată un risc mare de a părăsi serialul. Sondajele indică însă o posibilă întorsătură în finala disputată între Arthur Aguiar, Douglas Silva și Paulo André.

Potrivit sondajelor, dorința publicului de a face din PA campioana și câștigătoarea premiului de 1,5 milioane R$ este în creștere. Cifrele arată că sportivul scade treptat favoritismul lui Arthur Aguiar.

0

Până la ora 18:30 în această zi de luni (25/4), sondajul efectuat de către metropolele, prin Twitter, a indicat o victorie a sportivului cu 48%, dar Arthur Aguiar apare chiar în urmă cu 43,5%. Conform votului, DG ar fi pe locul 3.

Cu toate acestea, posibila victorie a lui Paulo André este încă foarte incertă. Sondajul portalului UOL, de exemplu, arată încă un avantaj considerabil pentru Arthur Aguiar. Când sondajul a ajuns la 200 de mii de voturi, cântărețul și actorul au avut mai mult de jumătate din voturi (59,49%), iar PA a apărut cu 35,36%.

0

În ciuda faptului că votul nu are caracter științific sau are vreo influență asupra rezultatului BBB22, sportivul câștigă putere în sondaje. La sfârșitul acestei dimineți de luni, Paulo André avea 27%, iar Arthur Aguiar era liderul izolat cu peste 67%.

Vrei să fii în topul lumii vedetelor și să primești știrile direct pe Telegramă ta? Intră pe canal metropolele: https://t.me/metropolesfamosos

Add Comment